Muhabbit

Coinbase’in Kurucu Ortağı Girişim Firması İçin Fon Topluyor!

Coinbase’ın kurucu ortağı girişim firması için 1,5 milyar dolarlık fon toplamak istiyor.

Borsalar

Kripto para borsaları

Coinbase kurucu ortağı olan Fred Ehrsam, kripto para girişim şirketi olan Paradigm için 1,5 milyar dolarlık bir fon toplamak istediğini belirtti.

Paradigm, kripto para şirketlerini, protokollerini ve para birimlerini desteklemeye odaklanmış bir yatırım firmasıdır. Paradigm, projelerin oluşumunun en başında yer alır. Potansiyel gördüğü firmalara yatırım ve sermaye sağlayan Paradigm, projelerin ve diğer kripto para şirketlerinin kolay bir şekilde büyümesini sağlar.

Fon toplamaya başlayan Paradigm, bu girişiminin 12 Kasım’da sona ereceğini de belirtti. Bank of America’nın yakın tarihli bir raporuna göre yatırım şirketleri, 2021’in ilk yarısında kripto para yatırımlarına 17 milyar dolarlık fon sağladı. Bununla beraber yatırım şirketleri geçen yıl 5,5 milyar dolarlık yatırım yapmıştı. Geçen seneden bu seneye neredeyse 3 katlık bir fark oluşmuş olup, yatırım şirketleri artık kripto para firmalarına daha sıcak baktığından bahsedebiliriz.

Paradigm yatırım şirketinin tahminine göre toplayacakları fonun miktarı, 1,25 milyar dolar ile 1,5 milyar dolar arasında olacak.

Bu yılın başlarında VC powerhouse Andreessen Horowitz (a16z), üçüncü kripto para fonu için 2,2 milyar dolar topladığını açıklamıştı. 2,2 milyar dolar kripto para fonu için endüstrinin şimdiye kadarki topladığı en büyük fon olduğu söyleniyor.

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz

Son Yazılar

Exit mobile version