Muhabbit

Coinfirm ve GamerHash Token Güvenliği İçin El Sıkıştı

GamerHash ve Coinfirm blockchain tabanlı oyun ve kaynak geliştirme modelleri için AML ve Analytics’i getirmek üzere yeni bir anlaşma sağladı.

gamerhash Coinfirm anlaşması

Geçtiğimiz günlerde Twitch tarafından atılan kripto para ile ödeme adımı ile birlikte kripto para ve oyun dünyalarının birbirine ne kadar yaklaştığını gözlemledik.

GamerHash ve Coinfirm de blockchain tabanlı oyun ve kaynak geliştirme modelleri için AML ve Analytics’i getirmek üzere yeni bir anlaşma sağladı.

Blockchain teknolojisinin hayatın birçok alanına gireceği gibi oyun geliştirme alanına da gireceği son dönemde gündemi en çok meşgul eden konular arasında bulunmakta. Coinfirm ve GamerHash işbirliği de gelecekte atılabilecek adımlar adına önemli bir emsal oluşturuyor.

Ortaya konacak yeni çözümler ile birlikte token satışlarındaki risk ortadan kaldırılacak.

GamerHash çözümünü hali hazırda kullanan ve kripto hizmetlerinden faydalanan yarım milyondan fazla kullanıcıyı bünyesinde barındıran proje kapsamında hibrit kaynak geliştirme modeli de başlatılmış durumda. Çözüm ile birlikte token sahipleri Ethereum üzerinde ERC-20 olarak GamerCoin alabilmekte. Tüm risk sermayeleri yükümlülüklerine uygun çalışan GamerHash ilgili kurumlar tarafından düzenli olarak denetlenmekte.

Coinfirm ise AML ve analiz çözümleri ile birlikte sürece katkıda bulunarak GamerHash için uyumluluk kontrollerini yürüten çözümlerini ortaya koyuyor.

GamerHash CEO’su Artur Pszczolkowski’nin konu ilgili açıklamaları ise şu şekilde:

Coinfirm ile çalışmak blockchain varlıklarının ve GamerHash platformuna katılan kullanıcıların en yüksek şeffaflık ve uyumluluğa sahip olmasını sağlamaya yardımcı olacak. Coinfirm’in sicili ve platformu bize daha güçlü bir avantaj sağlıyor.

Artur Pszczolkowski

Anlaşma Coinfirm’in blockchain alanındaki faaliyetlerinde ileriye dönük atılmış bir adım olarak değerlendirilirken, Coinfirm CEO’su Pawel Kuskowski’nin anlaşma ile ilgili sözler şu şekilde:

Oyun ve blockchain endüstrileri doğal bir uyum sergiliyor ve gelecekte birbirleri için daha da önemli hale gelecekler. Endüstride başı çeken GamerHash gibi şirketlerin ihtiyaç duyduğu çözümler sunmak, Coinfirm’in blockchain alanındaki faaliyetinde ileriye doğru atılmış bir adımdır.


Pawel Kuskowski

GamerHash Hakkında

GamerHash, oyuncuların boştaki CPU / GPU’larını kripto madenciliği yapmak için paylaşmalarını veya boştaki CPU / GPU’ları oyun oynayarak kazanmalarını sağlıyor. Sadece 2,5 yıl içinde, yaklaşık 500.000 kullanıcı, platformda hesap açtı. GamerHash, mükemmel pazar uyumu sayesinde Asya’daki operasyonlarını genişletiyor ve yakın zamanda NFT’lerin benimsenmesi için dünyanın en büyük 10. kriptosu Chainlink ile geniş kapsamlı işbirliği yapacağını duyurdu.Şirketin GamerCoin (GHX) token’i Malta’da piyasaya sürülecek ve satışlar tanınmış Güney Kore borsalarından başlayacak. GamerHash şu anda gamerhash.io’daki sınırlı sayıda alıcıya GamerHash tokenlerini doğrudan satıyor. https://gamerhash.com/en

Coinfirm Hakkında

Coinfirm, AML’de ve blockchain ve kripto para birimleri için düzenleyici teknolojide küresel bir lider… 1400’den fazla kripto para birimi ve Bitcoin, Ethereum, Hyperledger ve daha birçok protokolü destekleyen endüstrinin en büyük blockchain kapsamına sahip. Coinfirm’in çözümleri, Binance gibi kripto borsalarından ve XRP gibi protokollere ve PKO BP gibi büyük finans kuruluşlarına, dünya çapında pazar liderleri tarafından kullanılmakta… Şirketin hizmetleri arasında Reclaim Crypto’nun yanı sıra, herhangi bir dosyanın %100 doğrulukla kaydedilmesini, imzalanmasını ve doğrulanmasını sağlayan bağımsız bir regtech platformu olan Trudatum da bulunuyor. Daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.coinfirm.com/

Blockchain ve oyun sektörünün geleceği hakkında ne düşünüyorsunuz?

Son Yazılar

Exit mobile version