Muhabbit

CoinList 100 milyon $’lık Yatırım Turunu Tamamladı!

Turu başarıyla tamamlayan şirket, toplam değerlenmesini 1,5 milyar $’a çıkardı.

Coinlist

Steam

Bir Launchpad olarak nitelendirebileceğimiz CoinList, iş gelişimini hızlandırmak adına 100 milyon $’lık bir yatırım turu düzenledi.

Turu başarıyla tamamlayan şirket, toplam değerlenmesini 1,5 milyar $’a çıkardı.

Şirketin salı günü yaptığı açıklamaya göre; yatırım turu, şirketin ticari operasyonlarını güçlendirmesine, topluluğu desteklemesine ve yeni ürünlerin başlatılmasına olanak sağlayacak.

CoinList geçtiğimiz yıl, ciddi anlamda popülerleşti ve kullanıcı sayısını tam 42 kat artırdı. Şirketin, dünya çapında kripto para benimsenmesine katkıda bulunduğu kesin. Bildiğiniz gibi CoinList, yeni token projelerini büyük kripto para borsalarının listelemesinden önce yatırımcılara ulaştırmak için tasarlanmıştı.

İlginizi çekebilir: CoinList Nedir?

Son bir yılda şirketin en fazla büyüme gördüğü ülke ise tanıdık! Türkiye, Venezuela, Rusya, Japonya ve Birleşik Krallık’tan gelen kullanıcılar ile beraber Coinlist, 170’den fazla ülkede 4.5 milyon kişiye hizmet veriyor.

CoinList ve Diğer Şirketler Yatırım Almaya Devam Ediyor!

2021 senesi, kripto para ve blockchain odaklı şirketlerin birçok yatırım almasıyla öne çıkıyor. Güney Amerika kripto para borsası Bitso ve Mercado Bitcoin, bu yılın başlarında 1 milyar $’lık değerlenme sınırını aşan girişimlerden sadece ikisi.

Bunun yanı sıra kripto para türev borsası FTX, 18 milyar $’lık değerlenmeyle “decacorn” klasmanına yükselmiş oldu.

Girişim sermayeleri, küresel finans sistemini yeniden şekillendirmeye aday olan projeleri desteklemeye devam ediyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu şirketler, girişimlere milyarlarca dolar yatırım yaptı. Hatta geçen hafta Galaxy Interactive, yeni şirketlere destek amacıyla 70 yatırımcıdan 325 milyon $ topladığını doğruladı.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version