Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 02.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

comp Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound token yani COMP grafiğimizi inceleyeceğim. COMP grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası fiyat hareketlerini inceleyeceğimiz yazımızda fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıklarını ele alacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden fiyat analizimize geçelim.

COMP Fiyat 2 Ocak 2022

2021 yılında 910 dolar seviyelerine kadar yükselen COMP, yıl sonunda kapanışı 200 dolar seviyelerinde gerçekleştirdi. Şu anki değerine baktığımız zaman 210.6 dolar seviyesinde işlem görmekte.

COMP Grafik 2 Ocak 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 02.01.2022. 4 saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

4 saatlik zaman diliminde inceleyeceğimiz Compound token grafiğimizde Binance borsasının COMP/USDT paritesi kullanılmıştır. Ayrıca grafiğimiz TradingView aracılığıyla hazırlanmıştır. Grafik üzerinde bir adet yeşil düşen trend bulunmaktadır. Düşen trend çizgisinden alınan tepkiler beyaz ok işaretleri ile belirtilmiştir. Grafiğimizin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

COMP Analiz 2 Ocak 2022

COMP grafiğimizde düşen trend çizgimizin yanı sıra destek ve direnç bölgelerimiz bulunmaktadır. Düşen trend çizgimize değinerek analiz kısmına başlamak istiyorum. Düşen trend kırılımı ile birlikte 250 dolar direnç bölgesine kadar yükselen COMP, direnç bölgesinden tepki aldı. Şu an bulunduğumuz seviyede 220 dolar direnç bölgesinin altında işlem görmesi nedeniyle dikkatli olmakta fayda var. Fakat 220 dolar direnç bölgesinin aşılması durumunda tekrar 250 dolar direnç bölgesinin test edileceğini düşünmekteyim.

Düşen trend çizgisinin kırılmasıyla fiyatın üzerindeki baskının azaldığını görmekteyiz. Umarım bu seviyede yükselen dip bölgeleri sayesinde bir yükselen trend çizgisi oluşur ve COMP yatırımcılarını mutlu eder.

COMP Yorum 2 Ocak 2022

COMP grafiğimizi destek, direnç ve trend çizgisi ile birlikte takip ediyoruz. Düşen trend çizgimizin aşılması fiyat açısından oldukça iyi bir durum. Bu seviyeden sonra destek ve direnç bölgelerimizi takip ederek işlem açmak mümkün görünüyor.

COMP grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Önümüzdeki günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version