Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 02.07.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

compound fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound token yani COMP grafiğini inceleyeceğim. COMP grafiğinde belirttiğim destek ve direnç bölgelerini kullanarak, olası fiyat hareketlerini değerlendirmeye çalışacağız. Sizleri çok fazla bekletmeden Compound fiyat analizimize başlayalım.

COMP Fiyat 2 Temmuz 2022

ATH (All Time High) seviyesi 911 dolar olan COMP, zirveden bulunduğumuz seviyeye gerileyerek %95 oranında düşüş yaşamış durumda. Şu an 46,35 dolar seviyesinde işlem görmekte.

COMP Grafik 2 Temmuz 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 02.07.2022. 4 saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasının COMP/USDT verilerini kullanarak hazırladığım grafik 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimiz TradingView aracılığıyla temin edilmiş olup grafiğin alt kısmında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

COMP Analiz 2 Temmuz 2022

Destek ve direnç bölgelerini her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. Destek ve direnç bölgelerimize baktığımız oldukça iyi çalıştıklarını görmekteyiz. Şu an 45 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören COMP grafiğinde takip edilebilecek ilk direnç bölgesi 54 dolar direnç seviyesi olacaktır. Bu seviyenin önemini göstermek için alınan tepkileri ok işaretleri yardımıyla belirttim.

45 dolar seviyesi kaybedilmediği sürece 54 dolar direnç seviyesini takip edebiliriz. Bu seviyeden alınan tepkiler oldukça önemli. Bu nedenle direnç bölgesinden satış baskısı oluşabilir. Direnç bölgesinin kırılması durumunda kırılan güçlü direnç bölgesi artık destek bölgesi olarak çalışacaktır.

COMP Yorum 2 Temmuz 2022

Grafiğimizde destek ve direnç bölgelerinin dışında takip edebileceğimiz herhangi bir formasyon bulunmamakta. Bu nedenle destek ve direnç bölgelerimizi yakından takip ederek alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Compound grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version