Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 09.10.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

compound fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound Token yani COMP grafiğini inceleyeceğim. Grafiğimizi destek ve direnç bölgelerini kullanarak detaylı bir şekilde değerlendireceğiz. Fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında inceleyeceğim fiyat analizi yazımızda, sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

COMP Fiyat 9 Ekim 2022

57 dolar destek seviyesinin üzerinde fiyat hareketini sürdüren Compound Token, şu an 58,92 dolar seviyesinde işlem görmekte.

COMP Grafik 9 Ekim 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 09.10.2022. 2 saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

Binance borsasının COMP/USDT paritesini kullanarak hazırladığım grafik, 2 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğimizin üzerinde destek ve direnç bölgelerinin dışında RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır. Ayrıca grafik üzerinde bulunan beyaz ok işaretleri, fiyatın 57 dolar seviyesinden aldığı tepkileri belirtmekte.

COMP Analiz 9 Ekim 2022

Her zaman olduğu gibi mor alanları destek ve direnç bölgeleri olarak takip ediyorum. Şu an 57 dolar destek seviyesinin üzerinde fiyat hareketini sürdüren COMP, güçlü bir destek seviyesinin üzerinde bulunmakta. Bu seviyeden alınan tepkilere baktığımız zaman, oldukça güvenilir bir seviye olarak kabul edebiliriz.

Destek seviyesi üzerinde bulunması fiyat grafiği için oldukça olumlu olsa da bu seviyeden alınan tepkilerin sınırlı kalması pek olumlu karşılanmaz. Bir önceki tepe bölgesini aşamayan COMP, destek bölgesini sıklıkla test etmekte. Bu seviyenin kırılması durumunda, kırılan destek seviyesi artık güçlü bir direnç bölgesi olarak çalışacaktır. Umarım güçlü destek seviyesi korunur ve direnç bölgesine kadar bir yükseliş görebiliriz.

COMP Yorum 9 Ekim 2022

COMP grafiğinde bulunan 57 dolar destek seviyesinin altına ve direnç bölgesine alarm kurmak mantıklı olacaktır.

Compound grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version