Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 16.09.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

compound fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound Token yani COMP grafiğini inceleyeceğim. Son Compound Token fiyat analizimi, 29 Ağustos 2022 tarihinde hazırlamıştım. 44 dolar destek seviyesinin üzerinde işlem gören COMP grafiğinde, direnç bölgesine kadar yükseliş beklediğimi belirttim. 62 dolar direnç bölgesine kadar yükselen COMP, %40 oranında değer kazanarak okurlarımızı mutlu etti. 29 Ağustos 2022 tarihli fiyat analizimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Güncel fiyat analizimizi fiyat, grafik, analiz ve yorum başlıkları altında incelemeye başlayalım.

COMP Fiyat 16 Eylül 2022

Hafta içerisinde 62 dolar seviyesine kadar yükselen Compound Token, şu an 56,61 dolar seviyesinde işlem görmekte.

COMP Grafik 16 Eylül 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 16.09.2022. 4 saatlik grafik veriler Binance borsasına aittir.

TradingView aracılığıyla hazırladığım grafiğin üzerinde destek ve direnç bölgeleri bulunmaktadır. Grafikte kullanılan veriler Binance borsasının COMP/USDT paritesine ait olup, 4 saatlik zaman dilimindedir. Grafiğin alt kısmında ise RSI (Relative Strength Index) Göreceli Güç Endeksi bulunmaktadır.

COMP Analiz 16 Eylül 2022

Destek ve direnç bölgelerimizi her zaman olduğu gibi mor alanlar yardımıyla takip ediyoruz. Şu an 55 dolar destek bölgesinin üzerinde işlem gören COMP, güvenilir olarak kabul edebileceğimiz bir destek seviyesinin üzerinde değil. Bu nedenle yeni pozisyon açmak için uygun bir seviyede bulunmuyoruz. Destek bölgesinin sürekli ihlal edilmesi, fiyat açısından olumlu karşılanmaz.

Bu seviyeden satış baskısı oluşması durumunda, ilk güçlü destek seviyemiz 44 dolar olacaktır. Diğer yandan 62 dolar seviyesi de yakından takip edilmeli. Güçlü direnç bölgesi olan 62 dolar seviyesinin aşılması durumunda, kırılan direnç bölgesi artık destek bölgesi olarak çalışacaktır.

COMP Yorum 16 Eylül 2022

Compound grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Grafikte gelişmeler olduğu takdirde grafiğimizi güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version