Muhabbit

Compound Token COMP Fiyat Analizi 25.01.2022

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Compound Token’ı inceliyoruz. COMP fiyat grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

compound fiyat analizi 4

Herkese selamlar, bugünkü fiyat analizi yazımda Compound token yani COMP grafiğimizi inceleyeceğim. COMP grafiğinde oluşan yapı oldukça dikkatimi çekti, bu nedenle detaylı teknik analizini yapacağız. Sizleri fazla bekletmeden fiyat, grafik, analiz ve yorum kısmına başlayalım.

COMP Fiyat 25 Ocak 2022

Yaşanan düşüş ile birlikte 109 dolar seviyelerine kadar gerileyen COMP, şu an 126,4 dolar seviyesinde işlem görmekte. 2022 yılının ilk ayının sonuna yaklaşırken 100 dolar seviyesinin kaybedilmemesi oldukça önemli.

COMP Grafik 25 Ocak 2022

Compound Token COMP fiyat grafiği 25.01.2022. 1 günlük grafik veriler Binance borsasına aittir.

Büyük zaman diliminde inceleyeceğimiz COMP grafiğimiz 1 günlük zaman dilimindedir. TradingView aracılığıyla hazırladığım grafikte Binance borsasının COMP/USDT paritesi kullanılmıştır. Grafik üzerinde iki ayrı trend çizgisi bulunmaktadır. Fiyatın, trend çizgisinden aldığı tepkileri beyaz ok işaretleri yardımıyla belirtilmiştir.

COMP Analiz 25 Ocak 2022

Büyük zaman diliminde belirlediğim destek ve direnç bölgelerini grafik üzerine ekledim. Grafik üzerinde belirttiğim iki adet trend çizgisi yardımıyla grafiğimizi takip edeceğiz. Trend çizgilerinin aldığı tepkilere bakacak olursak oldukça verimli çalıştığını görmekteyiz. Şu an dip seviyesinde görünen COMP, trend çizgisinin altına inmediği sürece yapıyı bozmayacaktır. Bu seviyeden tepki alması durumunda 170 dolar seviyesindeki direnç bölgesine kadar bir yükseliş görebiliriz. Ayrıca 170 dolar direnç bölgesine kadar yükselmesi durumunda trend çizgisine bir temas daha görebiliriz.

Sonuç olarak Compound grafiğimizi yakından takip etmek ve trend çizgilerine alarm kurmak faydalı olacaktır. Zamansal olarak baktığımızda trend çizgilerimizin kesişmesine fazla bir süre kalmamış. Bu nedenle COMP için kırılım yönü oldukça önem teşkil etmekte.

COMP Yorum 25 Ocak 2022

Grafik teknik açıdan oldukça güzel görünmekte. Bu seviyeden açılacak işlemlerin zarar kesme seviyesi destek altında olacaktır. Ayrıca destek seviyesini kaybetmesi durumunda oluşan yapı bozulacaktır ve grafik riskli duruma düşecektir. Umarım şu an bulunduğu bölgeden tepki alır ve trend çizgisine kadar bir yükseliş görebiliriz.

COMP grafiğindeki teknik göstergeleri ve olası hareketleri incelediğim fiyat analizimiz bu şekildeydi. Önümüzdeki günlerde grafiğimizi tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca TradingView üzerinde COMP/USD hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version