Muhabbit

Conflux CFX Fiyat Analizi 17.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Conflux’ı inceliyoruz. Conflux grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

conflux cfx Fiyat Analizi 2

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Conflux yani CFX’i inceleyeceğim. CFX destek, direnç ve trend çizgisine değineceğim yazımda sizlere yardımcı olmaya çalışacağım.

CFX Fiyat 17 Temmuz 2021

Okex borsası CFX/USDT verilerine göre 3 Mart tarihinden sonra en düşük değeri 0.17 dolar, en yüksek değeri ise 1.7 dolar. Şu an 0.20 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CFX Grafik 17 Temmuz 2021

Conflux CFX fiyat grafiği 17.07.2021. Saatlik grafik, veriler Okex borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Grafikteki veriler Okex borsasının sağladığı CFX/USDT verileridir.  Ayrıca fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

CFX Analiz 17 Temmuz 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca bir adet düşen trend görmekteyiz.  4 temaslı bir trend çizgisi bulunan CFX, trend çizgisinden uzak seviyede işlem görmekte. 0.20 dolar seviyesinde tepki alan CFX için oluşturacağımız stratejileri yorum kısmında anlatıyor olacağım.

CFX Yorum 17 Temmuz 2021

Düşüş trendi içinde bulunan CFX, trend kırılımı ile birlikte ivmeli bir yükseliş yapacağını düşünüyorum. Trend kırılımları yanında destek ve direnç bölgelerini de yakından takip etmemiz gerekiyor. Direnç bölgesi altında düşen trend kırılması durumunda, direnç bölgesinden tepki alabilir ve beklediğimiz yükselişi göremeyebiliriz. Bu nedenle umarım direnç bölgesine uzak bir seviyede kırılım gerçekleşir ve güzel bir kâr oranıyla stop yükselterek takip edebiliriz.

CFX için teknik değerlendirmelerim şu an için bu kadar. Grafiğimizde gelişme olduğu takdirde tekrar güncelleyeceğim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version