Muhabbit

Conflux CFX Fiyat Analizi 23.06.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Conflux’ı inceliyoruz. Conflux grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

conflux fiyat analizi 1

conflux fiyat analizi

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde Conflux CFX’i inceleyeceğim. Eğer beni uzun zamandır takip ediyorsanız bu projeyi çok uzun zamandır takip ediyordum. Hatta borsalarda listelenmeden önce de takibimdeydi. Ancak Binance borsasına girdikten sonra işler fiyat konusunda pek iyi gitmedi. Yazının ilerleyen bölümlerinde bunlara değineceğim.

CFX Fiyat 23 Haziran 2021

Conflux Binance borsasına girdikten sonra fiyatında ani bir yükseliş oldu ve 1,2-1,3 dolar bandında işlem görmekteydi. Ancak daha sonra düşüş trendine girdi ve ardı ardına düşüşler geldi. Şu an ise 0,2 dolar seviyesinden işlem görmekte.

CFX Grafik 23 Haziran 2021

Conflux CFX fiyat grafiği 23.06.2021. Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Saatlik Conflux/USDT grafiği, grafikteki yeşil alanlar destek ve direnç bölgelerini temsil etmektedir. Grafik logaritmik ayarlardadır.

CFX Analiz 23 Haziran 2021

Grafiğe bakar bakmaz aşikar bir düşüş trendi olduğunu görmekteyiz. Yeni dip bölgeleri hep bir öncekinden altta ve her tepe bölgesi bir öncekinden daha düşük seviyede. Son kısımda artık bir yükseliş trendi başlıyor mu diye düşünebilirsiniz. Ancak henüz “yüksek tepe (HH) ve yüksek dip (HL)” oluşmuş değil. Ama bunun için ihtimal var. Durum sadece ihtimal olduğundan dolayı biraz daha gözlemlemekte fayda olduğunu düşünüyorum.

CFX Yorum 23 Haziran 2021

Yukarıda da belirttiğim gibi düşen trend devam etmekte ve yükselen trend henüz ihtimal aşamasında. Yani kesinlikle yükselen trend başladı diyemeyiz. Haliyle bu durum bizim riskimizi artırmaktadır. Bu tip durumlarda risk yüksek olduğundan dolayı daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version