Muhabbit

Conflux CFX Fiyat Analizi 26.07.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Conflux’ı inceliyoruz. Conflux grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

cfx Fiyat Analizi 3-1

Herkese selamlar ben CryptoTepe. Bugünkü fiyat analizi yazımda Conflux yani CFX’i inceleyeceğim. Yakından takip ettiğimiz bir proje olan Conflux grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketleri inceleyeceğim. Sizleri çok bekletmeden son günlerde yatırımcısını sevindiren CFX için teknik incelememize başlayalım.

CFX Fiyat 26 Temmuz 2021

Okex borsası CFX/USDT verilerine göre 3 Mart tarihinden sonra en düşük değeri 0.17 dolar, en yüksek değeri ise 1.7 dolar. Şu an 0.22 dolar seviyesinde işlem görmekte.

CFX Grafik 26 Temmuz 2021

Conflux CFX fiyat grafiği 26.07.2021. Saatlik grafik, veriler Okex borsasından alınmıştır.

Grafiğimiz 1 saatlik zaman diliminde ve logaritmik ayarlardadır. Grafikteki veriler Okex borsasının sağladığı CFX/USDT verileridir.  Ayrıca fiyatın düşen trend çizgisinden aldığı tepkiler beyaz ok işaretleri yardımıyla gösterilmiştir.

CFX Analiz 26 Temmuz 2021

Grafiğimizde bulunan mor alanlar destek ve direnç bölgeleri olarak çalışmakta. Ayrıca bir adet düşen trend görmekteyiz.  4 temaslı trend çizgimizin kırılımı ardından güzel bir yükseliş gerçekleşti ve yatırımcısını sevindirdi. Teknik değerlendirmelerimi yorum kısmında detaylı şekilde anlatacağım.

CFX Yorum 26 Temmuz 2021

Son CFX fiyat analizimizi 0.2 dolar seviyesinde yayınlamıştım. 0.2 dolar desteğini kaybetmesiyle birlikte grafikte belirttiğim destek seviyesine kadar geriledi. 0.18 dolar destek bölgesinden tepki almasıyla birlikte %28 oranında bir yükseliş gerçekleştirdi. 17 Temmuz tarihli CFX analizimde belirttiğim gibi düşen trend kırılımıyla ivmeli bir yükseliş beklediğimi belirtmiştim buraya tıklayarak yazımızı okuyabilirsiniz. Düşen trend kırılımı ardından retest ile işleme girenler ise %19 oranında bir yükseliş yakalamış oldu. Şu an direnç bölgesine yakın olan CFX için stop yükselterek takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Destek altına düşmediği sürece yeni tepeler yapması olası bir durum olacaktır.

CFX için teknik değerlendirmelerim bu şekildeydi, fiyat analizi serimizi takip eden herkesi bu başarılı trade için tebrik eder ve bol kazançlar dilerim.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version