Muhabbit

Conflux CFX Fiyat Analizi 20.05.2021

Fiyat analizi yazı dizimizin bugünkü bölümünde Conflux’ı inceliyoruz. Conflux grafiğindeki teknik göstergeler ve olası hareketler.

conflux fiyat analizi 1

conflux fiyat analizi

Merhabalar ben Draco. Fiyat analizi yazı dizimin bugünkü bölümünde daha önce fiyat analizi yazısı hazırlamadığım bir coini inceleyeceğim. Bugün inceleyeceğimiz coin Conflux. Aslında benim sevdiğim bir projeydi. Binance’e filan daha girmeden almıştım ve takipçilerime tanıtmıştım. Binance borsasına girdiğinde haliyle Conflux’a büyük bir talep doğdu ancak sonrasında azalma gerçekleşti.

Conflux CFX fiyat grafiği 20.05.2021. Saatlik grafik, veriler Binance borsasından alınmıştır.

Muhtemelen fark etmediniz ama bugün farklı bir grafik kullandım. Normalde her analizimde, yazımda ve videolarımda logaritmik grafik kullanırım. Ancak bugün logaritmik grafik kullanmadım. Bunun sebebi de aslında dün yaşadığımız büyük düşüş. Dünkü düşüşte oluşan büyük hareketler sebebiyle grafiği logaritmiğe aldığımda yapılar tamamen bozuluyordu ve incelemek imkansız hale geliyordu.

Conflux Fiyat Yorumu

Yeşil alanlar her zaman olduğu gibi destek ve direnç bölgelerimiz. Grafiğe bakınca aralıklar size çok küçük görünebilir (iki alan arasındaki bölge). Ancak sağ taraftaki fiyatlara bakarsanız aralıklar aslında saatlik grafiğe göre oldukça geniş.

Fiyatlar bu kadar düşmüşken tepki almaları normal. “Dead cat bounce” terimini biliyorsunuzdur zaten. Ancak bizim işimize yarayacak şey kısa süreli tepkiler değil düşüş trendinin dönmesi. Eğer eğitim videolarımı izlediyseniz yükselen bir trend için Yüksek Tepe (Higher High-HH) ve Yüksek Diplere (Higher Low-HL) oluşması gerektiğini biliyorsunuzdur. Conflux için uzun vadede bu yapıların net bir şekilde oluşmasını bekleyeceğim.

Dün hem twitterda hem de fiyat analizi yazımda da uyarmıştım. Şimdi bu uyarıyı tekrar etmek istiyorum. Piyasa şu an aşırı hareketli. Kısa zaman dilimlerinde fiyat çok fazla yükselebiliyor veya tam tersi düşebiliyor. Bundan dolayı bu tarz zamanlarda işleme girerken ekstra dikkatli olmanızı öneririm.

Daha fazla analiz, haber ve diğer kullanıcıların yorumu için telegram kanalımıza katılabilirsiniz.

Bu analize Tradingview üzerinden de ulaşabilirsiniz. Bunun için buraya tıklamanız yeterli olacaktır.

Ayrıca tradingview üzerinde ilgili parite hakkında daha fazla bilgi ve içerik için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla analiz için; Analiz Haberleri

UYARI: Yukarıda verilen fiyat, analiz ve grafikler yatırım tavsiyesi değildir. Kripto para yatırımları oldukça yüksek risk içermektedir. Yatırım yapacak veya yapmayı düşünen kişilerin kendi araştırmalarını yapmaları gerekmektedir.

Son Yazılar

Exit mobile version