Muhabbit

Conflux Network Hibe Programını Güncelliyor!

Conflux

Conflux Network’ün ilk olarak Temmuz 2020’de başlattığı program, artık merkeziyetsizliğe giden bir yol ile topluluğa ve şeffaflığa odaklanacak.

Conflux Network’ün açıklamalarına göre hibe programı tamamen revize edilmiş. Artık tüm ilerlemeler Conflux’ın forumunda yayımlanacak.

Conflux Network Hibeler için Yeni Bir Komite Oluşturuyor!

Bununla beraber, topluluk üyelerinden ve Conflux/ShuttleFlow ekibinden oluşan Küresel Hibe Komitesi oluşturulacak.

Conflux Network’ün komite sorumluları, başvuruları gözden geçirmek, hibe başvurularını incelemek ve süreçte hangi başvuruların kabul edileceğini tartışmak için iki haftada bir toplantı yapacak.

Bunula birlikte Conflux Network hibe kademelerini de açıklamış durumda.

İlk kademe için hibe almak isteyen geliştiricilerin, ekibe herhangi bir örnek ürün ya da demo sunmasına gerek yok. Bununla beraber 0-2 aylık bir zaman çizelgesine sahip olacak geliştiriciler, 15.000 $’a kadar fon alabilecek.

İkinci kademede ise, geliştirici ekip bir prototip ya da ürün demosu sunmak zorunda. 2-6 aylık bir zaman çizelgesine sahip olacak geliştiriciler, 50.000 $’a kadar fon alabilecek.

Üçüncü kademede ise, geliştirici ekip çalışan bir ürün sunmak zorunda. 6 ay ve üzeri gibi bir zaman çizelgesine sahip olacak geliştirici ekip, 100.000 $’a kadar fon alabilecek.

Siz de Conflux Network’ün hibe programına dair daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version