Muhabbit

Conflux Network, Kilit Açma Prosedürünü Güncelledi!

Conflux’ın DAO oylaması başarıyla sonuçlandı!

Conflux Network

Geçtiğimiz aylarda bazı yatırımcıların kilitli fonlarının açılması, Conflux Network’ün yerel tokeni için ciddi bir fiyat düşüşüne sebep olmuştu.

Bu konu ile ilgili sıkıntılarını dile getiren kullanıcılar, Conflux Network üzerinde bir DAO yönetişim oylamasına ön ayak olmuştu. Bu duruma kayıtsız kalmayan Conflux Network, kullanıcıları için yeni bir oylama oluşturdu.

DAO’da yapılan “Özel Yatırımcılar için Kilit Açma Koşullarını Ayarlama” oylamasında, oy verenlerin %96.50’si planlanandan önce token kilidinin açılması için herhangi bir talepte bulunmaması gerektiğini kabul etti.

Bunun neticesinde, Mayıs 2021’den itibaren yatırımcılar ve Conflux ekibi tokenlerini serbest bırakamayacak. Eylül 2021’de token kilidi kotasının %20’sine erişebilecek kullanıcılar, her ay bir %20’lik kota daha kazanacak.

Bununla beraber, bildirilenlere göre Conflux ekibinin kurucuları, Baş bilim insanları ve tüm ekip üyelerinin dağıtılmamış CFX’leri, Ağustos 2021 tarihine kadar önceden duyurulmuş olan adreslere kilitlendi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version