Muhabbit

Conflux Network Reach Platform İle İş Birliğini Duyurdu!

Conflux ve Reach güçlerini birleştiriyor.

Conflux ve Reach, daha hızlı, daha kolay geliştirici alıştırma ve DApp dağıtımı için bir araya geliyor. Bu kapsamda oluşturulan entegrasyon ile ekosistem için genel büyümenin destekleneceği belirtiliyor.

Yapılan açıklamada ortaklık kapsamında Reach‘in, geliştiricilerin blockchain topluluğuna katılmasını sağlayarak DApp geliştiricilerinin üretkenliğini önemli ölçüde azaltılmış bir giriş engeliyle artıracağı bildirildi.

Bilindiği üzere Reach, basit ve hızlı etkinleştirme araçlarıyla blockchain üzerinde gerçek dünya gelişimini sağlayan yeni bir programlama dilidir.

Tüm blok zinciri geliştirmeleri için bir ağ geçidi olarak, seçilen herhangi bir protokolde geliştiriciler bir blok zinciri protokolünün karmaşık ayrıntıları düzeyinden ziyade, iş mantığı düzeyinde yazabilir ve düşünebilir. Bu kapsamda devreye giren Reach, blok zincirinin karmaşıklıklarını ortadan kaldırarak herhangi bir güvenlik açığı bulunmadığından emin olmak için dApp’lerin çıktılarını resmi olarak doğrular.

Conflux Network Hakkında

Conflux Network, yeni bir DApp, finans ve Web 3.0 dünyası için açık bir protokoldür. Hızlı ve güvenli bir halka açık blok zinciri olan Conflux Network, yeni nesil merkezi olmayan ticareti desteklemek için Proof of Work ve bir Tree-Graph yapısını birleştiriyor. Conflux Network, merkezi olmayan açık kaynak teknolojileri geliştirerek sınır ötesi işbirliğini teşvik etmek için çeşitli küresel bir ekip tarafından denetlenmektedir.

Daha fazla Conflux Haberi için: Conflux Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version