Muhabbit

Conflux Network, Stablecoin CHNC İçin Masaya Oturdu!

Conflux Network’ün yeni iş birliği, Singapur merkezli stablecoin CNHC oluyor.

Binance'in

Off-shore RMB Stablecoin’i CHNC, sınır ötesi işlemler için Conflux Network ile iş birliği kurduklarını açıkladı.

Singapur merkezli RMB’nin stablecoin’i CHNC, ekosistemini genişletmek için Conflux Network ile anlaştığını açıkladı. Bu açıklama ile birlikte Temmuz ayının başında Wu Blockchain’in öne sürdüğü ortaklık iddiası doğrulanmış oldu.

Off-shore RMB’ye (CNH) endeksli stablecoin CHNC, CHNC Group tarafından çıkartılmıştı. Stablecoin’in RMB’nin uluslararası transferlerde kullanımını teşvik etmek ve swift sisteminin tekelini kırmak için küresel olarak çalışması planlanıyor. Bu planlar doğrultusunda da Conflux Network ile masaya oturduğu belirtiliyor.

CHNC Group, birkaç üst düzey yatırım kuruluşundan ve internetin dev isimlerinden 10 milyon dolardan fazla finansman aldığını iddia ediyor. Projenin kurucu ekibinin kadrosu da göz dolduruyor. Kadroda Tsinghua Üniversitesi, Columbia Üniversitesi ve dünyaca tanınmış birçok üniversiteden mezun olmuş isim yer alıyor. Bununla birlikte Wall Street hedge fonlarında 10 yıllık bir tecrübeye sahip isimler de göze çarpıyor.

CNHC Group, Ekosistem Projeleri İçin Conflux İle Çalışıyor

CHNC, ekosistem projelerinin gelişimini teşvik etmek amacıyla Conflux Network’ün ekosistemi ile etkin bir şekilde çalışmalar yürütmekte. CNHC, birçok sınır ötesi alanda başarılı olabileceklerine inanıyor.

CNHC Group, Off-shore RMB hesabı açmadan QFII, Şangay-Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası, Şenzen-Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası ve diğer köprü görevi gören borsa kanallarında kolay bir şekilde yatırım yapılabileceğini iddia ediyor. Bununla birlikte DeFi ekosistemindeki zengin ve çeşitlendirilmiş finansal ürünlere yatırım yapmanın da kolaylaşacağını iddia ediyor.

Bununla birlikte CNHC, Conflux Network ile yaptığı iş birliği ile, sınır ötesi emtia ticaretinde, denizaşırı ödemelerde ve oyun platformlarına yapılan ödemelerde de CNHC ile ödeme yapılabileceğini iddia ediyor.

Conflux Network’ün Medium Blog’una buradan ulaşabilirsiniz.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version