Muhabbit

Conflux Network ve Commons Stack Ortaklık Kuruyor!

Conflux Network ve Commons Stack güçlerini birleştirdi!

Conflux Network

Açık kaynaklı bir blockchain ağı olan Conflux Network, uygulamaları ve toplulukları sürdürülebilir bir şekilde büyütmek için açık kaynaklı araçlar oluşturan bir kuruluş olan Commons Stack ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Conflux Network, Commons Stack ile ortaklık yaparak, topluluğun yararına olacak şekilde Conflux üzerinde dağıtılabilecek çeşitli modelleme ve yönetişim araçlarına erişim sağlayabilecek.

Conflux DAO’nun yakın zamanda piyasaya sürülmesi ile, Conflux kullanıcıları artık blockchain aracılığı ile şeffaf ve topluluk odaklı kararlar alabiliyor. Bu artık, Commons Stack’in açık kaynak kodlu Web3 bileşen kitaplığı kullanarak da yapılabilir. Bu sayede, kullanıcılar paylaşılan fonları artırıp tahsis edebilir ve bu paylaşılan fonların nereye gideceğine karar verebilir. Ortaklığın yanı sıra, Conflux, Çin’de gelişen Commons Stack topluluklarına destek sağlayacak ve ortak çalışmalarla Commons Stack kitaplığını oluşturmaya devam edecek.

Conflux Network’ün Küresel Yönetici Direktörü Eden Dhaliwal, “Commons Stack, sürdürülebilir merkezi olmayan topluluklar için somut bir temel oluşturan çeşitli modelleme ve yönetişim araçları sağlıyor. Ortaklığımız topluluğumuza yeni uygulamaları yönetmek, önceden var olan yönetişim araçlarını geliştirmek ve daha sürdürülebilir, merkezi olmayan bir ekosistemi büyütmek için gerekli araçları sağlayacak.” dedi.

Commons Stack, sahip olduğu büyük Token Mühendisliği Topluluğu’nun yanı sıra, çok temsilcili koordinasyon ve karmaşık sistemler konusunda yılların deneyimine sahip. Commons Stack, ekosistem ortaklarıyla modellenebilen, özelleştirilebilen ve uygulanabilen bileşenlerden oluşan modüler bir kitaplığın da sahibi.

Commons Stack’den Token Mühendislik Araştırmacısı Jessica Zartler, konu hakkında şunları söyledi:

Commons Stack tasarım modelini yeni bir blockchaine tanıtmakla kalmayacak, aynı zamanda misyonumuza küresel bir tecrübe katacağız.

Commons Stack ve Conflux, token mühendisliğinin gelişimini hızlandıracak ve etik olarak tasarlanmış mikro ekonomiler oluşturmak için büyüyen veritabanını ve şablonlarını geliştirecek.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Conflux Haberleri için: Conflux Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Conflux Türkiye Telegram grubu için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik sponsorludur.

Son Yazılar

Exit mobile version