Muhabbit

Conflux Network’te Geçtiğimiz Hafta Neler Oldu?

Conflux’ta neler oluyor?

Conflux

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Injective Protocol ile işbirliği yapan Conflux Network, geçtiğimiz haftalarda farklı adımlar attı.

Blockchainler arası türev ticaret opsiyonlarını genişletmek için Conflux Network ile ortaklık yapan Injective, yeni türev ürünleri ve yeni köprüler oluşturmak istiyor.

Bu arada Injective, Conflux ile çalışan ilk türev borsası olarak görünüyor.

Haftanın bir başka gelişmesi ise, Conflux’ın cüzdan adreslerinin biçimini değiştirmesi oldu. Geçtiğimiz günlerde güncellemesi yapılan yeni adreslerin değiştirilmesindeki en büyük etken, Conflux adreslerinin, Ethereum adreslerine ciddi anlamda benzemesiydi. Örneğin 0x1 ile başlayan Ethereum adresleri, Conflux Network’te de mevcuttu ve 1/16 oranında her iki ekosistemde de geçerli olma olasılığı vardı. Ayrıca Conflux’a göre, bu güncelleme herhangi bir şekilde kullanıcı deneyimini ve blockchainin temel taşlarını etkilemeyecek.

Aynı zamanda proje, 2. Golden Annual Meeting’de Yılın En Etkili Halka Açık Blockchain ünvanına layık görüldü. Bunun yanı sıra, ShuttleFlow’da artık Token Kaptanlığı programı açıldı. Kullanıcılar buraya tıklayarak Token Kaptanlığı hakkında detaylı bilgi edinebilir.

Artık JS, Java ve Go için yazılım geliştirme kitleri, CIP-37 adreslerini destekliyor.

Ayrıca Conflux Network, Synopsis 2021 isimli bir konferans düzenleyecek. Genellikle DeFi ve Conflux’ın gelecek yıl planları hakkında olan konferans 2 gün sürecek ve dünyanın dört bir yanından gelen endüstri uzmanları konuşma yapacak.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version