Muhabbit

ConsenSys, MetaMask Grants DAO’su için 2,4 Milyon Dolar Taahhüt Etti!

ConsenSys ve MetaMask ortaklaşa iş yapacak.

Blok zinciri teknoloji şirketi ConsenSys, yeni başlatılan MetaMask Grants (Hibe) DAO’sunun Web3 ekosisteminde gelişmesi için 2,4 milyon dolar yatırım yapacağını açıkladı.

Yatırım yapılan fon MetaMask’ın merkezi olmayan özerk organizasyon (DAO) çalışanları tarafından yönetilecek. DAO, ConsenSys dışındaki geliştiricilerin MetaMask ekosistemi ve daha geniş Web3 alanında ürün ve servis inşa etmesinden sorumlu olacak.

ConsenSys’in öncülük edeceği proje 12 ay sürecek. DAO, Codefi Etkinleştirme platformundaki SnapShot aracılığıyla oyları ve teklifleri herkese açık şekilde işleyecek. ConsenSys, merkeziyetsiz proje sistemin işlemesi için her çeyrekte 600.000 dolar fon sağlayacağını açıkladı.

MetaMask Küresel Ürün Lideri Taylor Monahan, daha çok büyümek için merkeziyetsiz gelişime odaklanacakları belirtti ve şu açıklamalarda bulundu:

“Bu sadece kripto para kullanıcılarının rahat kullanımını hızlandırmayacak, aynı zamanda kripto paraya meraklı kişilerin katılımını da hızlandıracak.”

MetaMask Grants DAO’su ayrıntıları paylaşıldı

DAO, 3 kısımdan oluşacak. İlk kısım, çalışan liderliğindeki DAO olacak. Bu süreçte DAO’da 900’den fazla tam zamanlı ConsenSys çalışanı olacak. Bu çalışanlar Grants DAO üyesi olmayı seçebilecekler ve her biri eşit oy hakkına sahip olacak.

İkinci kısım, mini DAO veya komite liderliği olacak. 7 kişiden oluşacak bu komite, yüksek potansiyelli proje, yönetişim teklifi hazırlama ve içeriği güncellemekten sorumlu olacak. Komite ayrıca, geri bildirimlere göre DAO’nun gelişiminden sorumlu olacak.

Son kısım ise, ConsenSys tarafından denetlenen, token sözleşmesini ve hazineyi yönetecek güvenli bir çoklu imza cüzdanı olacak. Ayrıca, çalışanlar şirkete katılırken veya şirketten ayrılırken fon ödemesi işlemlerinin yanı sıra mint ve token yakma işlemlerini de imzalayacak.

MetaMask Grants DAO komitesinin liderliğinde MetaMask kurucu ortağı, küresel ürün lideri, Snaps stüdyosu lideri, kıdemli DAO stratejisti, ConsenSys’un stratejik girişimler direktörü ve ürün yönetimi direktörü bulunacak.

DAO’da iki farklı hibe yer alacak. Liderlik komitesi hibeleri sadece komitedeki 7 üye tarafından oylanacak. DAO hibelerinde ise tüm DAO oy kullanacak.

Twitter’dan anlık ve hızlı haber akışı için hesabımızı takip edebilirsiniz: https://twitter.com/Muhabbitcom

Daha fazla Nasıl haberi için: Nasıl Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version