Muhabbit

CoreApp Cüzdan İçin Yeni Güncellemeler Geldi!

Avalanche ağının cüzdan uygulaması CoreApp için yeni güncellemeler haberimizde.

Avalanche ağının cüzdanı olan CoreApp, en çok kullanılan MetaMask ile yarışacak şekilde güncellenmeye devam ediyor.

CoreApp takımı yaptığı güncellemeler ile rakibi MetaMask’tan daha iyi bir ürün geliştirmek için tüm güçleriyle çalışıyor. Bu güncellemelerden bazıları şunlar:

CoreApp Güncellemeleri

Discover özelliği sayesinde uygulama içerisinde Avalanche hakkındaki son haberlere, projeler hakkındaki bilgilere ve yeni kripto para bilgilerine ulaşılabiliyor. Bu sayede projeleri ve güncellemeleri aramak için internette gezinmeye gerek kalmıyor.

iOS kullanıcılarının uzun süredir beklediği güncelleme de geldi ve artık iOS kullanıcıları da CoreApp uygulamasına erişim sağlayarak tüm harika işlevleri kullanmaya başlayabilir.

Cross-Chain işlem onayı sayesinde ağlar arasında sürekli geçiş yaparak işlemlere onay vermek gerekmiyor. Kullanıcıların normalde farklı ağlarda işlem yaptığında ağı değiştirerek onay vermesi gerekiyordu. Ancak CoreApp uygulamasının bu güncellemesi sayesinde tek bir onay ile yeni bir standart oluşturuluyor.

Çoklu ağ desteği özelliği sayesinde Core; Avalanche, Ethereum, Bitcoin, tüm Avalanche alt ağlarını ve diğer tüm EVM zincirlerini destekliyor. Bu sayede tüm varlıklar birçok ağı destekleyen tek bir cüzdan da toplanabiliyor.

Sosyal medya hesaplarımızdan bize katılabilir, son blockchain gelişmelerinden anlık ve hızlı haberdar olabilirsiniz: https://linktr.ee/muhabbitcom

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version