Muhabbit

Crypto.com Formula 1 ile Ortaklık Kurduğunu Açıkladı!

Kripto para borsası, ünlü yarış serisi ile ortaklık kurdu!

Crypto.com

Kripto para borsası Crypto.com, bu yıl için Formula 1 ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Formula 1 bugün yaptığı duyuruda, Crypto.com’un 17 Temmuz tarihinde başlaması planlanan 2021 Sprint serisi için ilk ortak olacağını açıkladı. CNBC’nin 100 milyon $ olduğunu bildirdiği anlaşmanın bir parçası olarak borsa, yarış serisinin resmi kripto para sponsoru ve NFT ortağı olacak.

Formula 1’in ticari ortaklıklar yöneticisi Ben Pincus, konu hakkında şunları söyledi:

Çok ilgilendiğimiz bir alan olan kripto para dünyasını keşfederken, Crypto.com’un uzmanlığına büyük ölçüde güveneceğiz. Bu, bir spor olarak ilk kez hayranlara bu heyecan verici yeniliği keşfetme fırsatı sunabileceğimiz bir yer olacak.

Formula 1, sürücülerinin 29 Ağustos’taki Belçika Grand Prix etkinliğinden önce açıklanacak olan ve muhtemel bir şekilde kripto para temalı yeni bir ödül kazanma fırsatına sahip olacağını ima etti.

Yarış serisi ayrıca, Crypto.com’un da 18 ay içinde karbon nötr olmayı taahhüt ettiğini belirtti. Bildiğiniz gibi FIA yönetimi Formula 1 serisini 2030 yılına kadar karbon nötr hale getirmek için çaba gösteriyor.

Crypto.com CEO’su ve kurucu ortağı Kris Marszalek, verdiği bir demeçte iki şirketin de özünde inovasyona odaklanan teknoloji kuruluşları olduklarını dile getirdi. Marszalek’e göre, “iklim değişikliğini ele almak gibi zorlu sorunlara akıllıca ve teknolojik çözümler bulmak, bu tarz kuruluşların DNA’sında var.”

Crypto.com Aston Martin ile Ortaklık Kurmuştu!

Crypto.com, Mart ayında kesinleşen bir ortaklığıyla Aston Martin ekibinde logosunu hali hazırda izleyenlere sunuyordu. O sırada Marszalek, borsanın kripto para birimiyle ilgili diğer ürünlerini tanıtmak için iş birliğinden yararlanacaklarını söylemişti.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Borsa Haberleri için: Borsa Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version