Muhabbit

Crypto.com MIT’nin Kripto Para Araştırma Programını Destekliyor

Crypto.com MIT’nin Dijital Para Birimi Girişimi’ne (DCI) dört senelik bir hibe katkısında bulunduğunu dile getirdi.

crypto.com mit bitcoin araştırma

crypto.com mit bitcoin araştırma

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com 22 Nisan 2022 Cuma günü yaptığı açıklamada Massachusetts Teknoloji Enstitüsü’nün (MIT) Medya Laboratuvarında yer alan Dijital Para Birimi Girişimi’ne (DCI) dört senelik bir hibe katkısında bulunduğunu dile getirdi.

MIT

Crypto.com Blockchain’e Dair Akademik Araştırmalara Sağladığı Destekle Dikkat Çekiyor

Rakamsal değeri açıklanmayan hibenin DCI’da gerçekleşecek olan Bitcoin’in güvenliği araştırmasına ve Bitcoin ağını oluşturan protokollerin açık kaynak haline getirilmesi üzerine çalışmalara katkı sağlaması bekleniyor. Crypto.com’un COO’su Eric Anziani hibeye dair şu yorumda bulundu:

“MIT’nin Dijital Para Birimi girişimi sürdürülebilir bir blockchain ekosistemi oluşturulmasında, özellikle de Bitcoin’in temel protokolünün güçlendirilmesinde büyük rol oynuyor.”

Crypto.com aynı zamanda zincir üzerinde güvenliğe dair çalışmalar yapan Carnegie Mellon Üniversitesi’nin Güvenli Blockchain Girişimi’ni de destekliyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Nedir?

Platformun Katar’da gerçekleşecek olan FIFA Dünya Kupası’nın da resmî sponsoru olacağı belirtiliyor.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version