Muhabbit

Crypto.com Sigorta Programını 750 Milyon Dolara Çıkardı!

Borsa, güvenli ticaret platformu olma adımlarını büyütüyor.

cryptocom

Kripto para borsası Crypto.com, sigorta poliçesini 750 milyon dolar değerindeki dijital varlığı kapsayacak şekilde genişleterek platformun 10 milyon kullanıcısı için ek bir koruma katmanı sunmaya başladığını duyurdu.

6 Eylül tarihinden itibaren geçerli olan yeni politikanın, yapılan açıklamaya göre, Lloyd’s Syndicate 12’nin bir bölümü olan Arch Underwriting tarafından desteklendiği belirtiliyor. Hem doğrudan hem de dolaylı saklama kapsamını içeren politika, Crypto.com’un Ledger Vault’ta tutulan soğuk depo varlıkları için geçerli olacak.

Atılan yeni adım, kripto para birimi endüstrisindeki en büyük politika olarak göze çarpıyor. Son zamanlarda dijital varlık şirketleri, fiziksel hasara ve belki de daha da önemlisi üçüncü şahıs hırsızlığına karşı koruma sağlamak için sigorta kapsamını genişletmeye başladı. Çünkü ana akım yatırımcılar ve kurumsal fonlar giderek daha fazla kripto para birimlerine yöneldikçe, tüketici koruma standartları her zamankinden daha önemli hale geldi.

Toplam kripto para piyasası şu anda 2.2 trilyon doların üzerinde bir değere sahip ve bu yılın başlarında 2.5 trilyon doların üzerine çıkarak zirve yaptı. Bir yıl önce, kripto para varlıklarının toplam değeri kabaca 350 milyar dolardı. Hedge fonları, varlık yöneticileri ve şirketler, pazarın genişlemesinde kilit oyuncular olarak ortaya çıktı. Finansal danışmanlar ayrıca, kripto para yatırımlarının kariyer itibarı açısından yeterince riskten arındırıldığı için harekete geçmeye çalışıyor. Crypto.com gibi mobil yatırım uygulamalarının başarısı, perakende yatırımcıların bu alanda oldukça aktif kaldığını da gösteriyor.

Yatırımcılar Kendilerini Güvende Hissetmek İstiyor

Büyük, kurumsal oyuncuların varlığına rağmen, kripto para altyapısı, ağustos ayında 600 milyon dolarlık Poly Network saldırısının gösterdiği üzere, özellikle merkezi olmayan finans içinde, koordineli saldırılara hala eğilimli görünüyor.

Bu kapsamda borsalar tarafından hırsızlığa karşı parasal koruma sağlayan sigorta poliçelerinin önemi, daha fazla hizmet sağlayıcı güvenlik ve veri gizliliği standartlarını vurguladıkça artacak gibi duruyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version