Muhabbit

Crypto.com UFC NFT’lerini Piyasaya Sürdü!

Cryptocom

cryptocom muhabbit

Crypto.com borsasının salı günü yaptığı duyuruda, UFC’nin ilk NFT koleksiyonunun piyasaya sürüldüğü açıklandı.

Elde ettiğimiz bilgilere göre UFC’nin yeni NFT koleksiyonunda; dövüş gecesi fotoğrafları, etkinlik posterleri, şampiyonluk kemerleri, dövüşçüler ve onların sembolleri yer alacak.

Crypto.com’un satışa sunacağı “UFC 268 Packs” 4 Kasım 2021 Perşembe günü hayranları ile buluşacak. Bu arada bildiğiniz gibi “UFC 268: Usman vs. Covington 2” müsabakası, dolayısıyla NFT koleksiyonunun içinde bu seriden de dokunuşları görebileceğiz.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Dünyanın en büyük karma dövüş sanatları sporu UFC, Crypto.com ile 175 milyon $’lık bir sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurmuştu. Bu anlaşmadan sonra UFC patronu Dana White, New York’ta düzenlediği basın toplantısında bu anlaşmanın UFC tarihinde görülmüş en büyük sponsorluk anlaşması olduğunu açıklamıştı.

Ortaklık, kripto para ve spor endüstrisinin birleşimine giden yolu simgeliyor. Açıklananlara göre Crypto.com, dünya çapında neredeyse 600 milyondan fazla takipçisi olan bu spor etkinliğine fazlasıyla önem veriyor.

Fakat Crypto.com’un tek önem verdiği spor etkinliği UFC değil. Geçtiğimiz günlerde NHL ile anlaşma imzalayan şirket, spor sektörüne ilk olarak Formula 1 ile girmişti.

Crypto.com an itibarıyla UFC için kripto para ve NFT ürünlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Crypto.com’un kurucu ortağı ve CEO’su Kris Marszalek, konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

UFC, dünya çapında ilgi gören bir spor markası. Bu yüzden markanın hayranları ile etkileşimine yardımcı olacağımız için çok heyecanlıyız!

Marszalek Crypto.com’un, UFC taraftarlarının koleksiyonlarını güvence altına almak ve onları UFC ile etkileşime geçirmek için çaba göstereceğini söyledi.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version