Muhabbit

Crypto.com Yeni Kripto Para Cüzdanını Tanıttı!

Yeni cüzdan uygulaması ile birlikte cüzdanların kontrolü tamamen kullanıcılara devredilmiş olacak.

cryptocom

Cryptocom bugün yaptığı duyuru ile birlikte uygulamasından bağımsız çalışan cüzdan uygulamasını tanıttı.

Yeni cüzdan uygulaması ile birlikte cüzdanların kontrolü tamamen kullanıcılara devredilmiş olacak.

Cryptocom yeni cüzdanını tam anlamıyla merkeziyetsiz bir ürünü hayata geçirmek için attığı adımlardan biri olarak tanımlıyor.

Yeni cüzdan ile birlikte kullanıcılar cüzdan anahtar kelimelerini ve şifrelerini elinde bulunduracak. Yeni uygulamada güvenlik tarafında “authenticator” ve yüz tanıma gibi farklı seçenekler bulunmakta.

Yeni uygulamamızda onay süreleri ve transfer ücretleri kullanıcılar tarafından belirlenecek.

Yeni uygulama aynı zamanda hali hazırda Cryptocom tarafından sunulan finans hizmetlerine de kolaylıkla erişim sağlayabilecek. (earn, credit vb.) Ek olarak yeni cüzdan uygulaması DeFi uygulamaları ile entegre bir şekilde çalışabilecek.

Konu ile ilgili olarak Cryptocom kurucusu ve CEO’su Kris Marszalek şunları söylüyor:

Cryptocom olarak kripto sektörüne yüksek güvenlikli, kullanıcı dostu ve insanların üst düzeyde yararlanabilecekleri çözümler getirmek odak noktamız. Bu sebeple DeFi yatırımlarımız ile birlikte kullanıcılarımız, hayal ettikleri gibi paralarının kontrolünü tam anlamıyla eline alabilecek. Bu aşamada attığımız ik adım ise yeni cüzdan uygulamamız olan Cryptocom Wallet.

Bu hamlesi ile birlikte şirket, merkezsiz finans ile ilk bağlantısını kurmuş bulunuyor. Sektörde Huobi Wallet gibi hali hazırda aynı işlevde çalışan uygulamalar da bulunmakta.

Cryptocom’un yeni uygulaması hakkında sizin yorumunuz nedir?

Son Yazılar

Exit mobile version