Muhabbit

Cryptocom Yüzde 50 İndirimli BTC ve OMG Satacak!

Kripto para borsasının beta sürümden çıkışını kutlayan Crypto.com 2 milyon $ değerindeki havuz ile yüzde 50 indirimli Bitcoin (BTC satışı gerçekleştirecek.

cryptocom kripto para

Önde gelen kripto para platformlarından Crypto.com, yüzde 50 indirimli satışlarına devam ediyor.

Kripto para borsasının beta sürümden çıkışını kutlayan Crypto.com 2 milyon $ değerindeki havuz ile yüzde 50 indirimli Bitcoin (BTC satışı gerçekleştirecek.

8 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek satışta Bitcoin yüzde 50 indirimle alınabilecek. Bildiğiniz üzere Crypto.com’un uygulaması haricinde bir de kripto para borsası bulunuyor. Uzun süredir beta sürümde çalışan borsa, önümüzdeki ay itibarıyla artık tam sürümü ile kullanıcılarının karşısında olacak.

İndirimli BTC satışından yap alabilmek için 5000 CRO’luk staking işlemi gerçekleştirilmiş olması gerekmekte. Ek olarak etkinliğe katılım için Crypto.com borsasında son 30 günde 5,000 $’lık hacim oluşturulması gerekmekte.

Şartları sağlayan tüm kullanıcılar havuzdan pay alabilecek.

OMG Network Tokeni OMG De İndirimli Satılıyor

Geçtiğimiz günlerde Tether (USDT) haberi ile büyük bir yükseliş yaşayan OMG de Crypto.com tarafından yüzde 50 indirimli satılacak.

Ethereum ve ERC-20 tokenleri “layer 2” üzerinden transfer etmeye imkan veren OMG Network bu özelliği ile Ethereum üzerindeki trasnfer ücretlerini düşürmeyi amaçlamakta.

26 Ağustos tarihinde OMG Network’ü borsasında listeleyen Crypto.com, listeleme işleminin ardından indirimli satışı ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

500,000 $ değerindeki havuz kapsamında yapılacak indirimli satışta OMG Token’lar yüzde 50 indirimli şekilde satılacak.

Kullanıcıların indirimli satışa katılması için ise hem CRO stake etmesi hem de Crypto.com’un borsasında hacim oluşturması gerekmekte.

Yukarıdaki tabloda gördüğünüz oranlara göre değişecek olan katılım miktarıları doğrultusunda kullanıcılar havuzdan pay alabilecek.

OMG satışı ile ilgili tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Son Yazılar

Exit mobile version