Muhabbit

CryptoPunk NFT’si Ukrayna Yardım Kampanyasına Bağışlandı

Oldukça popüler NFT eserinin değerinin 200.000 dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

Cryptopunk

Cryptopunk

CryptoPunk #5364 2 Mart 2022 tarihinde Ukrayna’nın Ethereum ağında bulunan cüzdanına aktarıldı ve böylece halihazırda yaklaşık 34 milyon dolara ulaştı ve kripto para yardım kampanyasına oldukça kazançlı ve aranan bir NFT eseri eklenmiş oldu.

İlginizi çekebilir: CryptoPunk Nedir?

Söz konusu CryptoPunk koleksiyon parçasının değerine yönelik çeşitli tahminler mevcut. Elliptic isimli kripto para izleme şirketinden Tom Robinson’a göre yardım kampanyasına katıldığı sırada eserin değeri 200.000 dolar civarındaydı.

DeepNFTvalue isimli machine learning teknolojisiyle NFT eserlerinin değerlerini tahmin eden blog ise eserin 233.000 dolara yakın bir değeri olduğunu ifade ediyor.

CryptoPunks-Nedir-Muhabbit

CryptoPunk NFT’si 31.300 Dolara Satılmıştı

CryptoPunk NFT Şubat 2021 tarihinde son kez 31.300 dolara satılmıştı. Bağış sahibinin pek çok başka CryptoPunk eserine de sahip olduğu belirtiliyor.

NFT bağışı Ukrayna’nın gitgide büyüyen kripto para yardım kampanyasının zirve noktasında gerçekleşti.

Yalnızca 2 Mart 2022 Salı günü boyunca kampanya 10 milyon dolar değerinde ETH, DOT, USDT, ve BTC bağış topladı. Böylece kampanyanın başladığı 26 Şubat 2022 tarihinden bu yana ilk kez bir gün içerisinde bu kadar çok yardım toplanılmış oldu.

Konuya dair konuşan Ukraynalı kripto para platformu Kuna’nın sahibi Michael Chobanian yapılan bağışların 24 milyon dolarının şimdiden askeri donanım ve sivillere mal tedariki için harcandığını belirtti.

Chobanian aynı zamanda Ukrayna Dijital Dönüşüm Bakanlığı’na kampanyanın idaresi konusunda danışmanlık hizmeti de veriyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version