Muhabbit

CryptoPunks NFT’lerinde Rekor Fiyat!

Ethereum blok zincirinin ilk NFT koleksiyonu olan CryptoPunks, rekor fiyattan alıcı buldu.

CryptoPunks-Nedir-Muhabbit

CryptoPunks-Nedir-Muhabbit

Ethereum blok zincirinin ilk NFT koleksiyonu olan CryptoPunks, rekor fiyattan alıcı buldu.

Metaverse furyasına olan ilginin her geçen gün artmasıyla NFT’lerin popülerliği de eş zamanlı olarak artmaya devam ediyor. NFT’lerin sanal evrenlere entegre edilmeye başlamasıyla birlikte NFT’ler daha fazla alıcı bulmaya başladı.

12 Şubat 2022 tarihinde gerçekleşen satışta CryptoPunks koleksiyonu, 24 milyon dolara alıcı buldu. 8000 ETH tekabül eden bu fiyat, CryptoPunks’ın NFT’leri için ödenen en yüksek miktar olarak kayıtlara geçti.

CryptoPunks isimli koleksiyonun geçmişi aslında 2017 yılına kadar uzanıyor. Ethereum tabanlı NFT koleksiyonu CryptoPunks, 2017 yılında piyasa sürülmesinin ardından büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Büyük merak uyandıran bu koleksiyon zamanında 1 milyon dolar değerinde gelir elde etmişti.

İlginizi Çekebilir:CryptoPunks Nedir?

Rekor Fiyatta NFT’nin Alıcısı “Deepak Thapliyal”

Rekor fiyattaki ünlü NFT koleksiyonunun sahibi ise bulut blok zinciri şirketi Chain’in CEO’su Deepak Thapliyal oldu. Deepak Thapliyal’in aynı zamanda popüler Bored Ape Yacht koleksiyonundan NFT’leri de bulunuyor.

NFT’yi 8 ETH’ye Satın Almıştı!

Rekor fiyatlı bu NFT’nin ilk sahibi, 2017 yılının Temmuz ayında NFT’yi 8 ETH gibi bir fiyattan bir başkasına satmıştı. Alıcıya bu zamana kadar birçok teklifin yapıldığı fakat kabul edilmediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version