Muhabbit

CryptoQuant: Borsalara Gerçekleşen Yeni Transferler Düşüşü Tetikledi!

CryptoQuant verilerine göre haftalık kapanışın ardından gerçekleşen düşüşü borsalara yapılan yeni transferler tetikledi.

düşüş

CryptoQuant verilerine göre haftalık kapanışın ardından gerçekleşen düşüşü borsalara yapılan yeni transferler tetikledi.

Hızlı bir şekilde borsalara gerçekleştirilen transferler sonucu borsa cüzdanlarındaki BTC miktarı 2,35 Milyon seviyelerinden 2,39 Milyon adet seviyelerine ulaşarak düşüşü tetikledi diyor, CryptoQuant.

Başlangıçta 28,000 BTC ile en büyük transferin yapıldığı borsayı Gemini olarak duyuran analiz şirketi, sonrasında bir düzeltme geçerek cüzdanın OKEx’e ait olduğunu belirtti.

Yukarıdaki grafikte de net bir şekilde görüleceği üzere, transferin ardından net bir şekilde fiyat yönünde değişiklik gerçekleşiyor.

Son 24 saat içinde yüzde 5’lik bir düşüş yaşayan Bitcoin 53,500 $ seviyelerine kadar çekildikten sonra yeniden 55,000 $ seviyelerinin üzerine çıkmış durumda.

58,000 $’ın üzerine çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyesini 21 Şubat’ta test eden Bitcoin tarafında yaşanan bu hareketin devam edip etmeyeceği bilinmiyor. Sizce Bitcoin tarafında düzeltme bitti mi?

Bitcoin haberleri için: Bitcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version