Muhabbit

CryptoRefills Kripto Para İle Alışveriş İmkanı Sunuyor!

Cryptorefills kripto paralar ile alışveriş imkanı sunuyor.

Kripto Alışveriş Muhabbit

Kripto Alışveriş Muhabbit

CryptoRefills kripto paralar ile alışveriş imkanı sunuyor.

Bildiğiniz üzere kripto paralar ile alışveriş yapmak, birçok kripto para yatırımcısının hayali ve isteği. Ancak kripto paralar ile günlük alışverişimizin yapılması pek mümkün değil.

Kripto paraların değişken fiyatları, Bitcoin ve “altcoin”lerin anlık fon transferine fazla imkan sağlayamaması bu durumu zorlaştıran sebeplerin başında geliyor.

CryptoRefills ise birçok farklı platform için alışveriş çeki satın alma imkanı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar çekleri ile birçok platformdan kripto paraları ile alışveriş yapabiliyor.

CryptoRefills Hediye Çekleri

CarrefourSA, TeknoSA, Turkcell, Vodafone, BluTV, Ikea, Türk Telekom, Beymen, SSport, Getir ve benzeri birçok platformun sunulan hediye çeki, kripto paralarla temin edilebiliyor.

Bu sayede kullanıcılar, dolaylı yoldan da olsa kripto paraları ile alışveriş yapabiliyor.

Hangi Kripto Paralar Geçerli?

Platformda alışveriş çeklerinin satın alınabilmesi için birçok farklı kripto para kabul ediliyor.

CryptoRefills

Nasıl Alışveriş Yapılır?

Bitcoin (BTC), Ethereum (EYH), Tether (USDY), USD Coin (USDC), Litecoin (LTC), DAI (DAI) ve Dash’ın (DASH) ödeme yöntemi olarak kabul edildiği platformda günlük hayatta fazlasıyla kullanılan platform ve mağazalar için alışveriş çekleri elde edilebiliyor. Platform, ödemelerin Avalanche’ın (AVAX) ağı ile gerçekleştirilmesini de destekliyor.

CryptoRefills

USDT ve DAI gibi “stablecoin”ler Avalanche ağı üzerinden de desteklenmiş durumda. Bu sayede kullanıcıları yüksek transfer ücretlerine tabii olmadan transferlerini gerçekleştirebiliyor.

Fakat satın alımlar Türkiye’den gerçekleştirilemiyor. Çekler, Türkiye’de geçerli olmasına rağmen Türkiye’den satın alınamıyor. Dışarıdan satın alınan çekler ise Türkiye’de kullanılabilir durumda.

CryptoRefills

Siz kripto para ile benzeri işlemleri gerçekleştirmek ister misiniz?

Altcoin haberleri için: Altcoin Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version