Muhabbit

1-10 Dolar Ethereum Tutan Adreslerin Sayısı 15 Milyon!

Ethereum’a olan talep her geçen gün artıyor.

Ethereum'un

Kripto para birimleri veri sağlayıcısı Coinmetrics tarafından sosyal medya platformu twitter’da yayımlanan grafikteki metriğe göre Ethereum, Bitcoin’i gölgede bırakmış görünüyor.

kaynak:Coınmetrıcs

Veriler incelendiğinde cüzdanında 1 ila 10 dolar arasında Ethereum (ETH) tutan  adreslerin sayısının 15 milyona ulaştığı görülmektedir. Bu sayı, benzer bir tutara sahip 7.55 milyon Bitcoin adresinin neredeyse iki katı değerindedir.

Coinmetrics’ten elde edilen Ethereum ile ilgili bu veriler, Ethereum’un bir yılda 1 (bir) Trilyon Dolar’a ulaşan ilk blok zinciri olma yolunda ilerlediğinin başka bir analizini yansıtmaktadır. Cüzdanında bulunan Ethereum (ETH) bakiyesi 1 ila 10 dolar arasında olan yüksek sayıda Ethereum adresi, kripto para kullanıcılarının Bitcoin’e kıyasla ETH ağında işlem yapmayı daha uygun bulduğu anlamına gelmektedir. Hem de son zamanlarda ağ tıkanıklığının getirdiği yüksek ETH gaz ücretleri olasılıklarına rağmen bu sayılara ulaşılmıştır.

Geçtiğimiz hafta, PayPal‘ın kripto para hizmetleri sunacağı ile ilgili haberler ayrıca BitGo dahil olmak üzere birkaç kripto para şirketini satın almayı düşünen şirketin yeni çıkan haberleri nedeniyle kripto para piyasası hareketli bir hafta geçirdi. Tüm bu haberler neticesinde, PayPal bu hafta en çok trend olan konu haline geldi. Bu hafta trend listesinde yer alan bir başka olay ise Ethereum’un 400 doları kırması ve ETH’nin kripto para piyasalarında değer kazanmaya devam etme olasılığıydı.

Yükseliş Devam Edecek mi?

PayPal’ın dijital varlıklara derinlemesine girdiği bilinen gerçekle, bir sonraki büyük soru, Ethereum’un 500 $’a kadar çıkan çeşitli direnç seviyelerini başarıyla kırıp kırmayacağı olmaktadır. Şu an, cüzdanında Ethereum tutan tüm yatırımcıların gözü Ethereum’un üzerinde bulunuyor. Çünkü yakın gelecekte gerçekleşmesi planlanan ETH2.0’ın piyasaya sürülmesi ile beklentiler gittikçe artmaktadır. Ayrıca kasım ayında yapılacak olan ABD seçimleri Ethereum’a yön verecek gelişmeler arasında yer almaktadır.

Buralardan gelecek olumlu haberler ile yatırımcılar Ethereum’un önünün açık olduğunu ve yeni bir yükseliş trendi ile 500 $ seviyelerini aşacağını düşünmektedir.

Daha Fazla Blockchain Haberleri İçin: Blockchain Haberleri

Daha Fazla Altcoin Haberleri İçin: Altcoin Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Son Yazılar

Exit mobile version