Muhabbit

Merkeziyetsiz Borsa CVEX, Ana Ağ Lansmanı Öncesi 7 Milyon Dolarlık Yatırım Topladı

Merkezi olmayan borsa CVEX, yaklaşmakta olan ana ağ (mainnet) lansmanı öncesinde toplamda 7 milyon dolarlık yatırım topladı.

Şirket bugün yaptığı açıklamada bu finansmanın Fabric Ventures ve Kyber Capital Crypto Fund’un liderliğindeki tohum öncesi ve tohum turlarında gerçekleştiğini söyledi. Şirket AMDAX, Wave Digital, Funfair Ventures, Seier Capital Family Office, Five T Group ve Saxon gibi yatırımcıların katkılarıyla toplamda 7 milyon dolarlık fon topladı.

Mainnet, Arbitrum’da başlayacak

CVEX’in Baş Ürün Sorumlusu James Davies, CVEX’in sadece artan bir inovasyonla sınırlı olmadığını, aynı zamanda türevlerin alım satımını dönüştürmeyi hedeflediğini belirtti.

CVEX, kripto sahiplerine şeffaf ve düşük maliyetli vadeli işlemler ve opsiyon odaklı ticaret sunmayı amaçlayan bir merkeziyetsiz borsa olmayı hedefliyor. Platform, rakip tekliflerini azaltmak için özel teklif dinamiklerini kullanıyor ve kaldıraçlı vadeli işlemler için fonlama ücreti almadığı bilgisini paylaşıyor.

CVEX’in gelişmiş ticaret özelliklerine sahip ana ağı Arbitrum‘da başlayacak ve Ethereum, Optimism, BASE ve Solana’daki kullanıcı cüzdanlarını da destekleyecek. CVEX’teki teminat mevduatları, Circle’ın USD Coin (USDC) cinsinden gerçekleşecek. The Block

Son Yazılar

Exit mobile version