Muhabbit

CyberConnect, Metaverse Uygulamaları Geliştirmek İçin, Animoca Brands Gibi Devlerden Yatırım Aldı!

Yatırım turuna Animoca Brands, Draper Dragon, Hashed, Zoo Capital, Smrti Lab ve Mask Network gibi isimler katıldı.

Metaverse

Metaverse

Web3 sosyal medya, oyun ve metaverse uygulamaları için araçlar geliştiren bir kripto para girişimi olan CyberConnect, bir yatırım turunda 10 milyon dolar topladı.

Multicoin Capital ve Sky9 Capital tarafından yönetilen yatırım turuna; Animoca Brands, Draper Dragon, Hashed, Zoo Capital, Smrti Lab ve Mask Network gibi isimler katıldı.

CyberConnect’in kurucusu Wilson Wei; aldıkları yatırımın, şirketin mevcut 15 kişilik ekibini ikiye katlamasına, Web3 geliştiricileri topluluğunu büyütmesine ve protokolünü bu ay içinde başlatmasına yardımcı olacağını söyledi.

Bunun yanında CyberConnect, Web3 geliştiricilerinin sosyal medya, oyun ve metaverse gibi uygulamaları daha kolay oluşturmasına yardımcı olacak “merkezi olmayan bir sosyal grafik protokolü” de başlatacak.

İlginizi çekebilir: Metaverse Nedir?

Web3 İle İşlemler Kolay Hale Gelecek

Wei, CyberConnect ile Web3 geliştiricilerinin, sosyal medyada takip etme ve takipçi listeleri gibi sosyal grafik verilerini mobilize ederek, onları maliyetten ve yeni bir uygulama başlatırken her zaman bir sosyal grafiği yeniden oluşturma zorluğundan kurtarabileceğini belirtiyor. Ayrıca Wei, son kullanıcılara gelince, sosyal grafik verilerine sahip olabileceklerini ve bu verileri yeni uygulamalara aktarabileceklerini belirtiyor.

Yakın zaman önce, sosyal grafik verilerinin nasıl kullanılabileceğini göstermek için CyberChat adlı bir uygulama da geliştiren CyberConnect, bu iki platform entegrasyonunun da gerçekleşeceğini söyledi.

Protokolün, Ethereum desteğiyle bu ay içinde başlaması planlanıyor. Diğer blok zincir zincirlerinin de “bu yılın başlarında” desteklenmesi planlanıyor.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version