Muhabbit

Dallas Mavericks Bilet ve Ürün Satışı için Dogecoin Kabul Edecek!

Dogecoin ile ödeme yapmak mı?! Much wow!

Doge

Dogecoin

Karikatür bazlı kripto para birimi Dogecoin (DOGE), artık Dallas Mavericks takımı için bilet ve ürün ödemesi adına kullanılabilecek!

NBA takımı perşembe günü, DOGE’u kabul eden ilk işletme olduğunu ve kullanıcıların BitPay aracılığı ile dijital para birimini itibari paraya dönüştürmesine izin verdiğini doğruladı.

Dallas Mavericks, neredeyse iki yıldır BitPay aracılığı ile Bitcoin ödemelerini kabul ediyor. Sacramento Kings’in ardından Mavericks, BTC’yi erken benimseyen ikinci NBA takımıydı.

DOGE ve BTC’ye ek olarak, Mavericks taraftarları, Bitcoin Cash, USDC, GUSD, PAX, BUSD kullanarak ürünler için ödeme yapabiliyor.

BitPay CEO’su Stephen Pair, NBA takımının kripto para birimlerinin benimsenmesine büyük oranda yardımcı olabileceğini düşünüyor.

Bununla beraber Mavericks’in sahibi Mark Cuban, haberi doğruladı ve konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

Haber doğru. Açıkçası bunu neden yapmayalım ki? Ödeme kanallarımız bunu destekliyor. Elimize geçen bütün DOGE’ları tutmayı düşünüyoruz çünkü bu harika bir PR çalışması!

Cuban, geçmişte kripto para birimlerine sırt çeviriyordu. Fakat geçen yıllar onu kripto paralara daha sıcak bakmaya itmiş gibi görünüyor.

Bildiğiniz gibi DOGE, bu yılın başlarında popülerlik kazanmaya başladı. Hatta DOGE şu an o kadar popüler ki, Bitcoin hakkında atılan tweetleri bile solladı. Bunun en büyük sebeplerinden biri ise, Gamestop’un fiyatını astronomik bir şekilde yükselten Reddit topluluğunun aynısını DOGE için de yapmış olması. Ayrıca Elon Musk’ın da düzenli olarak DOGE hakkında tweetler atması bu durumu çok daha kolay hale getirdi.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Daha fazla Altcoin Haberleri için: Altcoin Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version