Muhabbit

DappRadar Kendi Tokenini Çıkaracak!

Önümüzdeki dönemde RADAR isimli tokenini piyasaya sürmeyi planlayan kurum, Litvanya merkezli bir şirket.

Dappradar

Dappradar

Blockchain ve kripto para analiz şirketi DappRadar, kendi tokenini çıkarmayı planlıyor.

Bir kripto para ve blockchain startup şirketi olarak öne çıkan Dappradar, merkezsiz uygulamaları ve blockchain ağlarını analiz ederek ver sağlayan bir şirket olarak tanımlanabilir.

Önümüzdeki dönemde RADAR isimli tokenini piyasaya sürmeyi planlayan kurum, Litvanya merkezli bir şirket.

Merkezsizleşmeyi Planlıyor!

Şirketin gelecek planlarında merkezsiz bir yapıya kavuşma hedefi vurgulanırken, ilgili token ile birlikte gelecekte bu ve benzeri adımların atılması hedefleniyor.

2018 yılında Skirmantas Januskas tarafından kurulan DappRadar, farklı tokenler için kullanıcı sayısı, token dağılımı, token hacmi de dahil olamak üzere birçok detaylı veriyi sunuyor. Toplamda 25 farklı blockchain ağını destekleyen platform, gelecekte daha fazla ağa destek vermeyi hedefliyor.

Diğer yandan portföy yönetimi için de bir araç geliştirip kullanıma sunan DappRadar, varlıkların performanslarının net bir şekilde takip edilebilmesini sağlıyor. Portföy takip sisteminin aktif 4 Milyon adet kullanıcısı bulunuyor.

Geçtiğimiz aylarda Seri A fonlaması ile5 Milyon $’lık bir fon elde eden şirket, sağlanan destek ile ürünü geliştirmeyi planlıyor. Fonlama haberinden birkaç hafta sonra gelen token başlatma kararının yatırımcılar ile bir ilgisi olup olmadığı henüz bilinmezken, tam tarih de verilmiş değil.

DappRadar’ın token kararını siz nasıl yorumluyorsunuz?

Blockchain haberleri için: Blockchain Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version