Muhabbit

David Beckham, NFT Dünyasına Katılıyor!

İngiliz asıllı ünlü futbolcu David Beckham, NFT dünyasına göz kırptı.

Kripto paralar her kesim tarafından kabul edilmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere NFT dünyasına ünlü isimlerin ilgisi oldukça yoğun.

Her geçen gün farklı bir ismin NFT dünyasına katıldığına dair bilgiler alıyoruz. Bu kez ise İngiliz asıllı ünlü futbolcu David Beckham, NFT furyasına katılan isimlerden biri oldu.

Eski Avrupa Futbol Oyuncusu David Beckham, DigitalBits’in Marka Elçisi Seçildi!

Ünlü isim David Beckham, blockchain projesi olan DigitalBits‘in küresel marka elçisi seçilerek, kripto para dünyasına göz kırpmış oldu.

İlginizi Çekebilir: NFT Nedir?

https://twitter.com/DigitalBitsOrg/status/1506993487325155328?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1506993487325155328%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.btchaber.com%2Fdavid-beckham-digitalbits-blockchainin-kuresel-marka-elcisi-secildi%2F

DigitalBits Blockchain, David Beckham ile yaptıkları iş birliği hakkında ise resmi Twitter sayfası üzerinden şu açıklamalarda bulundu:

David Beckham’ın, DigitalBits’in Küresel Elçisi olduğunu sizlere duyurmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz! Artık blockchain, NFT ve metaverse dünyasını Beckham ile keşfetmeye hazır olun..

Beckham marka elçisi olduğu bu görevi ile birlikte DigitalBits’i kullanıcılara, markalara ve dünya çapındaki tüm kuruluşlara tanıtmaktan da sorumlu olacak.

Ünlü Futbol ikonu David Beckham da bu iş birliği hakkında düşüncelerini ifade etti:

Hayatım boyunca her zaman dünyanın her bir yanındaki hayranlarımla bağlantı kurmak istiyordum ve bunun için yeni yollar araştırırdım. DigitalBits ekibiyle bu konu üzerinde konuştuğumuzda anladım ki bu proje hayranlarım ile yeni deneyimler edinmemi sağlayacak. Böyle bir ekiple çalışacağım için çok mutluyum. Gelecekte oluşturacağım NFT koleksiyonları için şimdiden çok heyecanlı olduğumu da belirtmek istiyorum.

David Beckham

DigitalBits İçin David Beckham Doğru Seçim!

David Beckham

DigitalBits, markalar üzerine çalışan bir blockchain projesi olduğu için Beckham ile gerçekleştirilen bu iş birliği şirket açısından oldukça önemli bir hamle.

Biliyorsunuz ki ünlü futbolcu Beckham; Adidas, Maserati, Tudor, Sands, Diageo ve EA gibi dünyanın önde gelen markaları ile çalışmalar yürütüyor. Bu denli büyük markalarla iş birliği yürüten Beckham’ın, DigitalBits ile aralarında köprü kurması da çok olası duruyor.

Daha fazla Bitcoin Haberleri için: Bitcoin Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version