Muhabbit

Deadfellaz NFT Koleksiyonu UTA ile Masaya Oturdu

CryptoPunks, Meebits ve Autoglyphs gibi NFT koleksiyonlarının izinden giden Deadfellaz UTA ile temsil anlaşması imzaladı.

deadfellaz x uta

deadfellaz x uta

CryptoPunks, Meebits ve Autoglyphs gibi NFT koleksiyonlarının izinden giden Deadfellaz, Birleşmiş Yetenek Ajansı (UTA) ile temsil anlaşması imzaladı.

İlginizi çekebilir: NFT Nedir?

Bünyesinde marka ortaklıkları, marka ürünleri, oyun ve canlı etkinlikler barındıran UTA’nın, Deadfellaz’ın geniş kitleler tarafından tanınırlığının artmasında büyük rol oynaması bekleniyor.

Deadfellaz’ın kurucu ortağı “Betty” anlaşmanın duyurusunu şu sözlerle yaptı:

“Geleceğe dair çok umutluyum.”

2021 senesinin Ağustos ayında kurucuları Betty ve Psych tarafından piyasaya sürülen Deadfellaz koleksiyonu Ethereum Blockchain’i üzerinde yer alıyor ve 10.000 zombi temalı NFT’den meydana geliyor.

Kendilerini “the horde” (sürü) olarak tanımlayan Deadfellaz NFT sahipleri arasında Reese Witherspoon, Lionel Richie, Steve Aoki, Dillon Francis ve Alexis Ohanian gibi ünlü isimler bulunuyor.

Deadfellaz

Deadfellaz UTA Aracılığıyla Geniş Kitlelere Ulaşmaya Çalışacak

UTA’nın Web3 departmanının başı Lesley Silverman, Deadfellaz anlaşmasının metaverse’ü daha eşitlikçi bir yer haline getirme yolunda atılan bir adım olduğunu dile getirdi.

“Betty ve Psych gerçek anlamda birer vizyoner ve liderler. Onlarla hemen her alanda çalışmayı ve Deadfellaz topluluğuna değer katmayı iple çekiyoruz.”

Silverman aynı zamanda kadınlar tarafından oluşturulmuş ve genel anlamda çeşitliliğe önem veren bir koleksiyonu desteklemekten duydukları mutluluğu da dile getirdi.

Deadfellaz’ın yenilik birimi başı Mec ise koleksiyonun en önemli artılarından birinin cinsiyetsiz ve ırksız varlıklar olarak zombilerin genel anlamda sektörü etkileyen tartışmalardan uzak kalmayı başarması olduğunu söyledi.

“Bence Deadfellaz’ın UTA ile masaya oturmasının en heyecan verici yanı NFT topluluğu dışından insanların da daha kucaklayıcı ve açıklayıcı bir atmosferde NFT’lerle tanışma imkanına sahip olması olacak.”

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana Deadfellaz koleksiyonu satışlardan 82 milyon dolardan fazla gelir elde etti. Koleksiyonun taban fiyatı OpenSea platformunda 22 Nisan 2022 tarihi itibarıyla 2 ETH olarak gözüküyor.

Daha fazla Metaverse haberleri için: Metaverse Haberleri

Daha fazla NFT Haberleri için: NFT haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version