Muhabbit

DeFacto, Web 3.0 Dünyasına Fırat ile Giriş Yaptığını Duyurdu!

DeFacto ve Fırat’ın iş birliği ile blok zincir teknolojisinin esprili kısmı öne çıkacak gibi görülüyor.

Ünlü giyim ve moda markası DeFacto, Web 3.0 dünyasına karikatür karakteri Fırat ile giriş yaptığını Twitter hesabından duyurdu!

Birçok farklı sektörün blok zincir sektörüne adım attığını biliyoruz. Yakın zaman önce metaverse üzerinde düzenlenen moda haftasına 70’in üzerinde marka katıldı. Dünyaca ünlü giyim markaları bir yandan NFT koleksiyonları çıkararak; bu yeni teknolojiye merhaba derken, bir yandan ise modanın geleceği ile ilgili bilgi verdi.

Kadın, erkek ve çocuk giyimine hizmet veren DeFacto ve Fırat’ın iş birliği ile blok zincir teknolojisinin esprili kısmı öne çıkacak gibi görülüyor.

Uykusuz Dergisi’nin birçok karikatüristi NFT dünyasında!

Türkiye’nin en çok okunan mizah dergilerinden Uykusuz’un popüler karikatüristi Uğur Gürsoy, Fırat tiplemesinin NFT koleksiyonunu 24 Aralık 2021 tarihinde satışa çıkarmıştı.

Bunun yanında; Ersin Karabulut, Yiğit Özgür gibi birçok karikatürist blok zincir dünyasına yeşil ışık yakarak birçok çizer ve sanatçının NFT dünyasına girmesine ilham kaynağı olmuştu.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version