Muhabbit

DeFi Alliance, Solana Projesi Mercurial Finance’a Desteğini Açıkladı!

Mercurial Finance, DeFi projelerinin desteklendiği projeler arasına girdi.

solona mercurial

solona mercurial

Merkezi olmayan finans piyasası profesyonellerinin bağlantı kurmaları, işbirliği yapmaları ve bir araya gelmeleri için oluşturulmuş üye tabanlı bir uluslararası ticaret birliği olan Defi Alliance, ilk Solana tabanlı proje olan Mercurial Finance’a olan desteğini açıkladı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Mercurial eş başkanı Ming Ng, DeFi Alliance’ın Mercurial’e 100.000 $ yatırım yaptığını ve protokolün likiditesinin ön yüklenmesine yardımcı olacağını söyledi.

Bu yılın başlarında kurulan Mercurial, Solana blok zincirinde stablecoin ticareti için bir protokol oluşturuyor. Ming Ng, Mercurial’ın rekabet üstünlüğünün dinamik ücretler ve düşük kaymalı dinamik tahsis olmasından kaynaklandığını belirtiyor. Kayma, bir işlemin beklenen fiyatı ile işlemin gerçekleştirildiği fiyat arasındaki farkı ifade eder.

Dinamik ücret konusuna da açıklık getiren Ng, Mercurial’in işlem ücretlerinin piyasa oynaklığına göre ayarlanacağını söylüyor. Yüksek fiyat oynaklığı sırasında, likidite sağlayıcılarını telafi etmek için ücretlerin artacağını veya bunun tam tersi durumda da ücretlerin düşeceğini belirtiyor. Mercurial’in diğer destekçilerinden de bahseden Ng, bunlar arasında; Alameda Research, Solana Ekosistem Fonu, Huobi, OKEx, CoinGecko, Blockfolio, Nansen gibi devlerin olduğunu belirtti.

Önümüzdeki ay başlaması beklenen Mercurial protokolünün, “Geleceğin Tokenları” için Basit Anlaşma (SAFT) satışı yoluyla bugüne kadar toplam 10,3 milyon dolarlık fon sağladığı belirtiliyor.

Blockchain Projelerine Destek Veriliyor

DeFi Alliance’ın lideri ve Volt Capital’in genel ortağı Imran Khan, DeFi’nin Solana’da başarılı olabilmesi için stablecoin likiditesinin mevcut olması gerektiğini belirtiyor. Bilindiği üzere DeFi Alliance, bu ayın başlarında Solana’yı ekosistem ortaklık programına eklemişti. Ayrıca Solana’nın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko’nun şu anda organizasyondaki önemli isimlerden biri olduğu biliniyor.

Khan ayrıca, kuruluşun şu anda 20’den fazla projeyle çalıştığını ve bugüne kadar blockchain projelerine belirli bir rakam vermeden milyonlarca yatırım yaptığını belirtiyor.

DeFi Alliance Hakkında

DeFi Alliance adı verilen oluşum, Volt Capital, Jump Capital, CMT Trading ve DRW Trading gibi Chicago merkezli kripto organizasyonları tarafından yaklaşık bir yıl önce kuruldu. Oluşturulan bu ittifakın, ademi merkeziyetçi finans (DeFi) alanındaki girişimcilere ve yeni kurulan şirketlere ticaret ve geçerli düzenlemeler açısından anlamlı destek ve rehberlik sağlamayı hedeflediği belirtiliyor.

DeFi Alliance ayrıca, DeFi alanında yeni ortaya çıkan projelere mentorluk ve destek sağlıyor. Bunun yanında, yeni girişimlere, platformlarını inşa etmek, geliştirmek ve büyütmek için ihtiyaç duydukları kaynakları sağlamayı amaçlayan sekiz haftalık bir program olan Accelerate DeFi’a da ev sahipliği yapıyor. 

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version