Muhabbit

DeFi Platformu Oasis, Risk İçeren Cüzdan Adreslerini Engelleyecek!

UniSwap sonrası Oasis de risk içeren cüzdan adreslerini engellemeye başladı!

Kripto para dünyasındaki hack olayları artmaya başladıkça, DeFi platformu Oasis de güvenlik önlemlerini artırmaya başladı. Oasis konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamada, risk içeren cüzdan adreslerinin uygulamaya girişlerini engelleyeceklerini kamuoyuna duyurdu.

11 Ağustos 2022 Perşembe günü Oasis’in Discord hesabından yapılan açıklamaya göre, yaptırım uygulanan adreslerin artık uygulamaya erişemeyeceği ifade edildi. Açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

“İlgili yasa ve yönetmeliklere uymak için yakın zamanda Oasis.app hizmet şartlarını güncellememiz gerekiyordu. En son yapmış olduğumuz düzenlemelere uygun olarak, Oasis.app için güncellenmiş yeni hizmet koşulları belirlendi. Artık riskli olarak tespit edilen hiçbir adres Oasis.app işlevine erişim sağlayamayacak.”

Oasis

UniSwap Sonrası Oaisis de Risk İçeren Cüzdan Adreslerini Engellemeye Başladı!

Oasis platformunun risk içeren cüzdanları saptamak için ne tür bir yol izleyeceği ise henüz belli değil. Yakın zamanda bir başka DeFi platformu UniSwap’ın da risk içeren cüzdanlara yönelik hamlede bulunduğunu hatırlatalım. UniSwap, TRM Labs’in verilerini kullanarak yasa dışı faaliyetlerle ilişkili olduğu iddia edilen cüzdanları engellemeye başlamıştı.

2020 yılında yaklaşık 6 milyon dolarlık fon toplamayı başaran Oasis platformu, kısa süre içerisinde ise popüler bir DeFi platformu haline gelmişti. Protokolün son 1 aylık verilerine bakıldığında ise yaklaşık 4,6 milyar dolarlık işlem gerçekleştirdiği ve 3,42 milyar dolarlık mevduatı yönettiği görülüyor.

Daha fazla DeFi haberi için: DeFi Haberleri

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version