Muhabbit

DeFi Ticaret Platformu dYdX Token Çıkarıyor! Airdrop Dağıtılacak!

Platform, kullanıcılara büyük kapsamlı bir airdrop kampanyası gerçekleştirecek.

DeFi ticaret platformu dYdX, yaptığı bir açıklama ile kendi yönetim tokenını piyasaya sürüyor.

Platfom, önceki yönetim tokenı lansmanlarına benzer şekilde, ilk kaynağın bir kısmını, belirli koşulları karşılayan protokolün geçmiş kullanıcılarına dağıtılacağını duyurdu. Böylece, arzın %7,5’i dYdX kullanıcılarına dağıtılmış olacak. 

dYdX tarafından başlatılan bu girişim, oldukça dikkate değer bir lansman olarak dikkat çekiyor. Platform böylece, her ikisi de yönetim tokenlarını kullanıcı tabanlarına geriye dönük airdrop yoluyla dağıtan Uniswap (UNI) ve Compound (COMP) gibi projelerin ayak izlerini takip etmiş olacak.

Airdrop Dağıtılacak!

dYdX platformunda yapılan işlemlerde yüksek hacme sahip olan kullanıcıların, daha fazla token almaya hak kazanacağı belirtiliyor. Önümüzdeki bir ay içerisinde dağıtımı yapılacak olan bu tokenların ise kullanıcılar tarafından 8 Eylül tarihinden itibaren cüzdanlara çekilebilir hale geleceği dile getiriliyor.

Yapılan açıklamada, yönetim tokenı, protokolün gelecekteki girişimlerinde karar vermek üzere kullanılabilecek. Ayrıca token sahipleri, yeni özellikler eklemek için sunulan tekliflere oy verebilecek. 

Ekip tarafından yapılan açıklamada platform ile ilgili olarak şu ifadelere yer veriliyor:

“dYdX, her biri dYdX’in gelecekteki büyümesini ve ademi merkeziyetçiliğini sağlamak için tasarlanmış, yönetim, ödüller ve stake etme etrafında sağlam bir ekosistem sağlıyor ve bu da kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sağlıyor.”

Vakfın resmi sitesinde yer alan ifadelere göre, toplam arzın ek %5’lik kısmı ise katkıda bulunan hibeler, topluluk girişimleri, likidite madenciliği ve diğer programlar aracılığıyla sürekli olarak tahsis edilecek ve bir Ar-Ge hizmetini finanse etmek için kullanılacak.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version