Muhabbit

DeFi Tokenleri İkinci Çeyrekte Nasıl Performans Gösterdi?

Popüler DeFi tokenleri 2021 yılının ikinci çeyreğinde nasıl performans gösterdi?

defi

Popüler DeFi tokenleri 2021 yılının ikinci çeyreğinde nasıl performans gösterdi?

2020-2021 boğa sezonunun en önemli katalistlerinden biri olarak öne çıkan DeFi ekosistemi ve DeFi tokenleri ciddi yükselişler yaşadı.

ICO Analytics verilerine göre 2021 yılı boyunca en büyük yükseliş yaşayan DeFi tokeni PancakeSwap tokeni CAKE oldu.

Yıllık bazda yüzde 2,141’lik bir yükseliş yaşayan CAKE, DeFi tokenleri arasında artış bakımından ilk sırada bulunuyor. Marketcap verilerine göre an itibarıyla 35’incı sırada bulunan yönetişim tokeni, 2 Milyar $’ın üzerindeki piyasa değeri ile 14 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

CAKE’in ikinci çeyrek performansı ise yüzde 24’lik kayıp oluşturmuş durumda.

İkinci sırada ise ThorChain (RUNE) bulunuyor. 2021 yılında yüzde 480’lik bir artış yaşayan RUNE, 1 Nisan’da 7,79 $ seviyelerinden alıcı buluyordu. 1 Ocak’ta 1.17 $ seviyelerinde bulunan RUNE, yakaladığı artışın ardından ikinci çeyreği yüzde 15’lik bir kayıpla kapattı.

MakerDAO (MKR) Pozitif Kapattı!

MakerDAO (MKR) ise ikinci çeyreği pozitif kapatan DeFi tokenleri arasında bulunuyor. 1 Nisan’da 2,117 $ seviyelerinden alıcı bulan MKR, 30 Haziran’da 2,631 $’dan işlem görüyordu.

Uniswap (UNI) tarafında da ikinci çeyrekte kayıp söz konusu. 2021 yılında yüzde 273’lük bir yaşayan UNI, ikinci şeyreği yüzde 44’lük bir düşüşle kapatmış durumda.

Sushiswap (SUSHI) tarafında 2021 yılında yüzde 185’lik bir artış yaşanırken, ikinci çeyrek verilerinde ciddi bir kayıp söz konusu. İkinci çeyrek açılış ve kapanış verilerine göre yüzde 44’lük bir kayıp yaşayan yönetişim tokeni, an itibarıyla 7 $ seviyelerinden alıcı buluyor.

UMA Yüzde 60 Düştü

ICO Analytics verilerine göre en büyük kayıp UMA tarafında yaşanmış durumda. İkinci çeyrekte yüzde 60’lık kayıp yaşayan UMA yatırımcıları yıllık bazda ise yüzde 30’luk bir artışa sahip durumda.

Diğer DeFi tokenlerinin ikinci çeyrek verilerine aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

DeFi Tokenlerinin Performansları

DeFi haberleri için: DeFi Haberleri

Telegram kanalımıza katılın.

Son Yazılar

Exit mobile version