Muhabbit

DeFi Üzerinde Kilitlenen Toplam Değer 50 Milyar $’a Ulaştı!

DeFi popülaritesi tam gaz devam ediyor!

defi

DeFi Pulse tarafından gelen verilere göre, DeFi üzerinde kilitlenen toplam değer, ilk defa 50 milyar $’ın üzerine çıktı. Görünüşe göre kullanıcılar, likidite madenciliği ve stake etme gibi çeşitli merkezsiz finans tekliflerine daha da alışmış.

Kesin rakamlarla konuşacak olursak, şu an DeFi üzerinde kilitlenen toplam değer 52.65 milyar $. DeFi projeleri arasında Compound, pastanın %18.83’lük hakimiyeti ile en büyük parçasını alıyor. Bununla beraber Maker, Aave, Uniswap ve Curve Finance, en büyük 5 DeFi projesinde yer almış durumda.

DeFi ekosistemi, yeniliğin dinamik olduğu bir ekosistemdir. Çeşitli projeler, kullanıcılarına geleneksel finansın zincirlerinden kurtaracak ürünler sunmanın yollarını bulmuştur. Alanın ana akım benimsemeye girmeden önce uzun bir yolu olsa da, mevcut durum, insanların bu projelere güvendiğinin bir kanıtı.

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Çeşitli akıllı sözleşmelerde kilitlenmiş kripto para biriminin toplam değerinden anlaşılacağı üzere, Ethereum, günümüz DeFi ekosisteminde önemli bir rol oynamaktadır. DeFi ekosisteminde kilitli 52 milyar $’ın 10.6 milyar $’ında Ethereum kilitli.

Daha Fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Muhabbit Market Cap için: Muhabbit Market Cap

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version