Muhabbit

DeFi Yeni Rekorlar Kırmaya Devam Ediyor!

DeFi, yeni rekorlar peşinde!

Defi

Merkezi olmayan finans (DeFi) projelerinde kilitlenen toplam kripto para likiditesinin dolar değeri yeni bir rekor kırdı!

Perşembegünü saat 08:00 UTC civarında, DeFi analiz sitesi DeFi Pulse tarafından sağlanan verilere göre, protokol üzerinde kilitlenmiş toplam değer, 13.62 milyar $’a ulaşarak yeni bir tüm zamanların en yükseğine ulaştı.

DeFi Üzerinde Kilitlenen Toplam Değer. Kaynak: DeFi Pulse

Kullanıcıların diğer DeFi platformlarından varlıkları otomatik olarak “Farm” etmelerine olanak tanıyam merkezi olmayan platform Harvest Finance, 24 saat içinde neredeyse ikiye katlanarak toplam kilitli değer üzerinde önemli bir rol oynuyor.

Dolar açısından Harvest Finance’in %84’lük artışı, protokol üzerinde kilitli değeri, 473.5 milyon $’dan 890 milyon $’a çıkardı. Harvest Finance’in tüm zamanlar rekoru ise 23 Ekim tarihinde görülen 1.09 milyar $’dı. Bildiğiniz üzere, sonrasında Harvest Finance ciddi bir saldırıya uğramıştı ve fonlarının bir kısmını kaybetmişti.

Daha az bilinen projeler, DFI Money ve ForTube da kilitli toplam değere katkıda bulunmuş durumda. İki proje, sırasıyla %45 ve %36 oranında yükseliş gösterdi.

Bir analiz firması olan CryptoQuant’ın CEO’su Ki Young Ju, “İnsanlar yüksek getirili, risksiz stratejilerden etkilendi” dedi ve devam etti.

Muhafazakar yatırımcılar için, DeFi projelerinden pay almak, borsalarda arbitraj gibi diğer risksiz stratejileri tutmaktan ve kullanmaktan daha iyi bir strateji.

DeFi sektörü, şubat ayında 1 milyar $ toplam kilitlenen değere ulaştıktan sonra resmen uçuşa geçti. Sektör şu anda Şubat ayına kıyasla tamı tamına 13 kat daha değerli.

Denetlemelerin ve düzenlemelerin arasında DeFi sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Sizce DeFi sektörü denetleyici kurumların radarına girecek mi?

Daha fazla DeFi Haberi için: DeFi Haberleri

Muhabbit DeFi Market Cap için: DeFi Market Cap

Son Yazılar

Exit mobile version