Muhabbit

Deloitte ve NYDIG Bitcoin Hizmeti İçin Güçlerini Birleştirdi!

Deloitte ve NYDIG Bitcoin odaklı bankacılık hizmetleri sunmaya hazırlanıyor..

Kripto para kullanımının artmasıyla birlikte birlikte birçok büyük banka ibresini kripto paralara çevirmişti. Muhasebe ve denetleme hizmet kuruluşu olan Deloitte ve finansal hizmet şirketi NYDIG Bitcoin odaklı bankacılık hizmetleri sunmak için güçlerini birleştirme kararı aldı.

Yapılan bu ortaklıkla birlikte, Bitcoin ürün ve hizmetlerinde tavsiye arayan kullanıcılara merkezi bir yaklaşım ve yol gösterme imkanı sunulacak. Kullanıcılar NYDIG şirketinin teknoloji ürünleri ve hizmetleri ile birlikte, Deloitte’un disiplinli profesyonel hizmetlerinden yararlanabilecekler.

NYDIG, bankacılık, tüketici sadakati, ödül programları, çalışanlara sağlanan faydalar ve Bitcoin ürünleri olmak üzere birçok alanda hizmet vermeye hazırlanıyor. Geleneksel finans ve kripto para birimlerinin altyapılarının yan yana çalışacağı bu sistemde Deloitte ve NYDIG, Bitcoin ile ilgili ürün ve hizmetlerini entegre etmek için kendilerine danışan şirketlere profesyonel destek sağlayacaklar.

Taraflar Konuyla İlişkili Önemli Açıklamalarda Bulundular!

NYDIG

NYDIG Başkanı Yan Zhao konuyla ilişkili olarak yaptığı açıklamalarda şu ifadelerde bulundu:

“Müşterilere en yüksek mevzuata uygunluk standartlarına sahip iyi bir deneyim sunmak için, geleneksel finansal altyapının dijital varlık altyapısıyla birlikte çalıştığı bir dünya öngörüyoruz. Bitcoin cüzdanlarını mevcut kullanıcı deneyimlerine göre yerleştirerek, Bitcoin ödül programlarını güçlendirerek ve Bitcoin güvenli kredilendirme sağlayarak herkesi Bitcoin ile buluşturmaya başladık.”

Yan Zhao

Deloitte’un Dijital Varlık Bankacılığı Bölümü Müdürü Richard Rosenthal ise konuyla ilişkili olarak şu yorumlarda bulundu:

“Finansal hizmetlerin geleceği, dijital varlıkların kullanımına odaklanacaktır. Biz ise müşterilerimize düzenlenmiş ve uyumlu bir şekilde bu alana katılmanın yolları hakkında tavsiyelerde bulunmaya odaklandık.”

Richard Rosenthal

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version