Muhabbit

Dev Petrol Şirketi Bitcoin Madenciliğine Başlayabilir!

Raporda denildiğine göre dünyanın en büyük 3. şirketi olan Saudi Aramco, Bitcoin madenciliğine başlayabilir!

Georgia

Bitcoin Madenciliği

Investing.com’da yayımlanan bir rapora göre dünyanın en büyük 3. şirketi olan Saudi Aramco, Bitcoin madenciliğine başlayabilir.

Ayrıca Bitcoin madenciliği ile uğraşan Brezilyalı Ray Nasser, bir röportajda Orta Doğu petrol devi olan Saudi Aramco’nun Bitcoin madenciliği yapmakla ilgilendiğini söyledi. Daha sonra sözlerine şu şekilde devam etti:

Aramco ile görüşüyoruz. Çölden çıkan petrol ve sıvı ya da gaz türevleri bu şirkete aittir. Bu yüzden Saudi Aramco’nun kullanmadığı diğer tüm sıvı ve gazlardaki enerjiyle Bitcoin ağının yarısına güç sağlayabiliriz. Aynı zamanda bu gücü sadece bir şirketten sağlayabiliriz.

ray nasser

Investing.com’da yayımlanan raporda; şirketin petrol üretiminden açığa çıkan fazla gazı dijital varlık madenciliği için kullanabileceği yazıyor. Böylece elden çıkarması gereken gazı bir para kazanma operasyonuna çevirebilir.

Ray Nasser ise röportajının devamında şunları da söyledi:

Aramco’nun, bu açığa çıkan gazı yakması gerekiyor. Petrol madenciliğinin bir yan ürünü olan bu gazdan kurtulması gerekiyor. Peki ya bunu yaparken para kazanmanın bir yolunu bulursanız?”

Petrol şirketi olan Aramco ise henüz Bitcoin madenciliğini yapma konusunda bir açıklama yapmadı.

Daha fazla haber için : Öne Çıkanlar

Daha fazla Bitcoin haberi için : Bitcoin

Kripto paralarla ilgili daha fazla haber ve bilgi için Telegram grubumuza katılabilirsiniz..

Son Yazılar

Exit mobile version