Muhabbit

Dexalot Topluluk Etkinliğinde 750.000 $ALOT Dağıtılacak!

Avalanche’ta merkezi limit emir defterine sahip ilk merkeziyetsiz borsa olan Dexalot, binlerce dolar değerinde $ALOT token dağıtıyor.

Dexalot Muhabbit

Dexalot Muhabbit

İnovatif bir platform olan Dexalot’tan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Diğer merkeziyetsiz borsalardan (DEX) kendisini “zincir üstü merkezi limit sipariş defteri özelliği ile” ayıran Dexalot, topluluğu için bir etkinlik düzenliyor.

İlginizi çekebilir: Dexalot Nedir?

750 Bin $ALOT Dağıtılacak

5 Şubat 2022 tarihinde resmi Twitter hesaplarından yaptıkları duyuruya göre Dexalot’ta yeni bir etkinlik başlıyor. Dexalot Community Event (Dexalot Topluluk Etkinliği) adı verilen bu etkinlikte, belirli şartları yerine getirerek ALOT token kazanmak mümkün olacak.

https://twitter.com/dexalotcom/status/1490001528580624392?s=20&t=V35JY6LSalHu1VOgpGCsNw

Etkinliğe bizim referansımızla giriş yapmak isterseniz bu link üzerinden katılabilirsiniz. Bir diğer giriş yöntemi ise Dexalot Twitter paylaşımı üzerindeki linke tıklamak olacaktır. Giriş yaptıktan sonra karşımıza etkinliğe dair detaylar çıkıyor:

Etkinliğe katılabilmek için 5 ana görevi yerine getirdikten sonra ek puan almak için diğer görevleri de yerine getirebilirsiniz:

Dexalot ve Avalaunch Partnerliği

Avalanche ekosisteminde bir launchpad görevi gören Avalaunch, yeni projelerin halka arzını üstlenen bir platform olarak öne çıkıyor.

Merkeziyetsiz bir ön satış platformu olan Avalaunch, yaptığı açıklama ile merkeziyetsiz kripto para borsası olan Dexalot ile entegrasyon yapacağını duyurmuştu.

Yeni entegrasyon ile birlikte Avalaunch kullanıcıları, tek bir tuşa basarak IDO’lardan almış oldukları tokenları Dexalot’a otomatik olarak yatırabilecekler.

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version