Muhabbit

DFINITY Foundation, TechCrunch İle Yeni Bir Sanal Etkinlik Düzenliyor!

DFINITY Foundation sanal etkinliklerine TechCrunch ortaklığıyla devam ediyor.

dfinity

DFINITY Foundation, The Internet Computer’ın halka açık olarak piyasaya sürüleceği Beta Mainnet ve Genesis lansman etkinliklerine hazırlanırken, yeni ortaklıklarla yeni etkinlikler düzenlemeyi es geçmiyor.

DFINITY Foundation Forbes ile yaptığı sanal etkinlik sonrası yeni bir sanal etkinlik yapacağını duyurdu. “Açık İnternet Patlamasında Girişimciliği Keşfetmek” başlığına sahip olan sanal etkinlik TechCrunch ile birlikte yapılacak.

9 Mart 2021 tarihinde Türkiye saatiyle 17:00’da başlayacak olan girişim odaklı sanal etkinlik ücretsiz olarak yayınlanacak. Etkinlikte açık internet patlamasının girişimcilikle ilgili geleneksel Silikon Vadisi anlatılarını nasıl değiştirdiği tartışılacak. Birçok şekilde finanse edilen girişimler Fleek, Capsule, Tacen ve LinkedUp’ın arkasındaki girişimciler, şirket kurma stratejilerini ve açık kaynak kodunu piyasaya sürmenin ne anlama geldiğini paylaşacaklar.

Bununla birlikte etkinlikte The Internet Computer üzerine inşa edilmiş, merkeziyetsiz bir sohbet uygulaması olan Open Chat’in teknik bir tanıtımı da yapılacak. Etkinlik, DFINITY Foundation’dan Anna Escher tarafından yönetilecek ve TechCrunch’tan Mike Butcher ile DFINITY Foundation’dan Dominic Williams arasında bir sohbet çerçevesinde ilerleyecek.

The Internet Computer teknolojisine dayalı tokenize edilmiş girişimler için bir şirketten sermaye alma ve şirketten çıkma sermaye kavramları arasındaki fark nedir? Bir Blockchain yatırımcısının ne kadar erken bir Proof-of-Concept görmesi gerekir? DeFi projelerinin başarıyla başlatılması için ne kadar sermaye gerekir? Sanal etkinlikte bu ve bu gibi soruların ele alınması planlanıyor.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version