Muhabbit

DFINITY Ve Forbes, Vizyonerleri Çağırıyor!

DFINITY Foundation ve Forbes 18 Şubat tarihinde birlikte etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı.

DFINITY FORBES

DFINITY Foundation, The Internet Computer’ın 18 Aralık 2020 tarihinde başlatıldığını 6 Ocak 2021 tarihinde açıklamıştı. The Internet Computer’ın 10 yıllık yol haritasını açıklayan DFINITY Foundation, Forbes ile birlikte etkinlik düzenlediklerini açıkladı.

Etkinliğin çağrı metninde eski sistemin fidye yazılımı saldırıları, güvensizlik ve 3,9 trilyon dolarlık Bilgi Teknolojileri (IT) yığınıyla dolu olduğu vurgulanıyor. Etkinlik, yeni bir inovasyon dalgasının ortaya çıkacağını yeni iş modellerinin filizleneceğini öne sürüyor.

Yenilenme dönemiyle birlikte internet evriminin çok önemli bir noktasında olunduğunu belirten Forbes ve DFINITF Foundation, deneyimli yatırımcıları, girişimcileri ve vizyonerleri gerçekleştirecekleri etkinliğe çağırıyor.

Sanal ortamda gerçekleşecek olan etkinlik, 18 Şubat 2021 Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak. Programı açıklanan etkinlik için kayıtlar başladı. Katılım ücretsiz olmakla birlikte Forbes üzerinden yapılmakta.

Kimler Katılacak?

Etkinlik açıklandığı gibi etkinlikte yer alan konuşmacılar da açıklandı. Kripto para dünyasının önde gelen isimler, katılımcıları heyecanlandırdı. İşte o isimler;

Bu isimlerin yanı sıra Forbes’un editörlerinin katılacağı belirtildi.

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version