Muhabbit

Digital Currency Group, Beklenen Yeni Projesini Duyurdu!

Yeni girişimin, çeşitli alanlarda hizmet vereceği belirtildi.

digital currency group

digital currency group

Barry Silbert tarafından 2015 yılında kurulan bir kripto para yatırım şirketi olan Digital Currency Group (DCG), uzun zamandır beklenen varlık yönetimi yan kuruluşunu başlattığını duyurdu.

HQ Digital adı verilen platformun internet sitesine göre, şirket, diğer hizmetlerin yanı sıra özel yatırımlar, emlak planlaması, risk azaltma ve sigorta hizmetleri sunacak. Ayrıca yapılan açıklamada, varlık yönetim devi Grayscale’in, ticaret şirketi Genesis Global ve haber sitesi CoinDesk’i içeren DCG’nin mevcut iş listesini tamamlayacağı belirtildi.  

Bunun yanında, firmanın web sitesinde şu ifadelere de yer veriliyor:

“Merkezi yeniden tasarlanmış bir çoklu aile ofisi olarak düşünebilirsiniz, ancak biz onu yaşamı optimize etmek isteyen ekip olarak adlandırmayı tercih ediyoruz.”

Elde edilen bilgilere ve çevrim içi bir platform olan LinkedIn’e göre, yeni oluşturulan varlık yönetimi birimi Alana Ackerson tarafından yönetilecek. Bilindiği üzere, Ackerson daha önce, SoFi’nin eski CEO’su Mike Cagney tarafından yönetilen blockchain odaklı fintech firması Figure’in kurucu ortağıydı. 

Blockchain teknolojisi alanında uzman olan Ackerson, biyografisinde, dünyanın önde gelen kripto para, blok zinciri ve DeFi girişimcileri ve yatırımcıları ile çalışacak yeni bir DCG yan kuruluşunun yöneticisi olduğunu belirten ifadelere yer verdiği görülüyor.  

İlginizi çekebilir: DeFi Nedir?

Şirket, Kripto Para Alanında Faaliyetlerini Genişletiyor

Digital Currency Group’un bu blockchain teknolojisi alanında attığı önemli adımlar olduğu biliniyor. Kripto para madenciliği ile de ilgilenen ve faaliyetleri bulunan şirket bu alanda önde gelen kurumlardan biri olmak istiyor.

Hatırlanacağı üzere son olarak şirketin madencilik yan kuruluşu olan Foundry, özel beta modunda Foundry USA madencilik havuzunu açacağını duyurmuştu.

Daha Fazla Kripto Para Haberleri İçin: Kripto Para Haberleri

Daha fazla Blockchain Haberleri için: Blockchain Haberleri

Gelişmelerden ve son dakikalardan haberdar olmak, kripto para dünyasında aktif bir yer edinmek istiyorsanız Telegram kanalımıza bekliyoruz.

Son Yazılar

Exit mobile version